Angajari pe banda rulanta la Primarie : „Sunt zone complet descoperite”

0 1.144

Primăria Botoșani face zeci de angajări în această perioadă întrucât există mai multe posturi unde nu sunt specialiști. Deși unii susțin că salariile sunt mari în administrație și cei mai mulți bani din buget se duc pe salarii, Cătălin Flutur, primarul municipiului susţine că angajările vin dintr-o necesitate. Cele mai multe angajări se fac în această perioadă la Parcul Cornișa.
„Există o serie de posturi vacante pe care nu le-am ocupat în timp. Oricum nu avem nicio predicție pe buget. Dacă vor mai veni încă 10-15 oameni pe posturi publice, vin dintr-o necesitate și chiar dintr-o frică a noastră, că știți că a apărut un proiect de ordonanță prin care se blochează iar posturile la stat. Sunt zone complet descoperite și sunt persoane care, din păcate, au venit în primărie și nu prea știu ce fac, dar sunt în alte compartimente. Nu putem să-i redistribuim că nu se pricep. Nu pot să iau unul de la edilitare și să-l duc la achiziții publice, pentru că nu știe. Nu-i învârtim doar să aibă un loc de muncă unde să ajungă dimineața la ora 8 sau 9 și să plece pușcă la 3 jumătate. Chiar avem nevoie de oameni buni și specialiști în domeniile respective”, a declarat Cătălin Flutur.
Primarul a criticat totodată angajările care s-au făcut în mandatul lui Ovidiu Portariuc, peste 80 la număr, când au fost aduși în instituție oameni neprofesioniști.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata