Anchete la Spitalul TBC Botoşani, după ce o asistentă şi-a făcut credit folosind datele unui pacient

0 829

Poliţiştii din Botoşani şi conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie au deschis anchete după ce fiul unui fost pacient, internat în urmă cu doi ani în unitatea medicală, a reclamat faptul că o asistentă şi-a făcut credit folosindu-se de actele tatălui său şi nu a mai plătit ratele.

 

Un bărbat din comuna Hlipiceni,  fost internat la Spitalul TBC din Botoşani de două ori, în 2015 şi 2016. El a primit, de curând, o somaţie de la un CAR, prin care era anunţat că, în calitate de girant, trebuie să achite peste 6.000 de lei, rate pe care nu le mai plătise persoana care făcuse creditul, respectiv o asistentă a spitalului unde fusese internat.Fiul bărbatului a sesizat poliţia, întrucât susţine că tatăl său nu a ştiut că femeia a folosit datele ei pentru a-l face girant, iar asistenta de la Biroul de Internări al Spitalului de Pneumoftiziolgie Botoşani este cercetată penal.

“S-a deschis un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Se efectuează cercetări pentru documentarea situaţiei de fapt şi stabilirea măsurilor legale care se impun”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Şi conducerea spitalului a declanşat, la rândul ei, o anchetă disciplinară în acest caz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata