Amenzi de peste 59.000 de lei și 12 permise reținute de polițiștii botoșăneni în două zile

0 88

În zilele de 19 și 20 martie, polițiștii botoșăneni au acționat pe raza întregului județ, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Astfel, au fost organizate acțiuni atât pentru creșterea vizibilității forțelor de ordine în apropierea punctelor de trecere a frontierei cât și pentru prevenirea faptelor antisociale în astfel de locuri.

De asemenea, a fost supravegheat traficul rutier, fiind utilizate autospeciale cu aprate radar, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație.

În cadrul activităților au fost legitimate peste 400 de persoane și verificate 219 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au foat aplicate 178 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 59.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare și au fost constatate în flagrant delict, două infracțiuni.

La data de 20 martie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Comunal DC 49 A, din comuna Bălușeni, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din comuna Albești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul cu permisul suspendat.

 

 

La data de 20 martie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pe Drumul Comunal DC 49 A, în localitatea Bălușeni, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din aceeași localitate.

 

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata