Amenzi de peste 350.000 de lei date de jandarmii si polistii botosaneni in utlimele 24 de ore

0 189

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, 109 jandarmi au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență, din care 18 la asigurarea ordinii publice la centrele de carantină. Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS CoV 2 (filtre, misiuni de ordine publică, însoțire convoaie, acțiuni punctuale). Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, poliţiştii botoşăneni continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă. Zilnic desfăşurăm activităţii specifice pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19. Astfel, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicţiilor impuse în contextul stării de urgenţă, în cazul a 679 de persoane, fiind de asemenea verificate 75 de localuri publice cu privire la respectarea aceloraşi interdicţii. Totodată, au fost aplicate 142 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 250.000 de lei, dintre care 114 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 200.000 de lei.

În ultimele 24 de ore poliţiştii botosăneni au organizat 7 acţiuni punctuale în mediile de interes operativ, fiind agrenate aproximativ 100 de efective, ocazie cu care au fost legitimate 494 de persoane şi verificate 191 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 100.000 de lei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata