Amenzi de 20.000 de lei date de polițiștii botoșăneni într-o razie nocturnă

0 184

Razie nocturnă a polițiștilor rutieri

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier , împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutierer care au drept cauză generatoare consumul de alcool sau de substanțe psihoactive.

Astfel, au fost organizate 12 filtre rutiere la intrările și ieșirile din oraș, precum și pe principalele artere rutiere, fiind controlate 87 de autovehicule. Dintre conducătorii auto, 62 au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv în 4 dintre cazuri.

simio cosma

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, 16 dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier, iar 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

La activități s-a beneficiat de câinele specializat în depistarea drogurilor, din cadrul Serviciului. Teritorial al Poliției de Frontieră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata