parlamentare sus
achitei top

Amenințare cu arma în mijlocul strazii în plina zi

0 367

La data de 11 noiembrie 2018 un bărbat de 31 de ani din municipiul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Vârnav ar fi fost ameninţat de un tânăr cu o armă, fără a putea preciza tipul acesteia.

psd parl jos

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la aceeaşi dată, bărbatul a atenţionat un tânăr care aruncase pe jos un ambalaj iar acesta a scos o armă din buzunarul hainei şi a îndreptat-o către el, provocându-i o stare de temere.

Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoşani, ce avea asupra sa o replică de airsoft, care a fost ridicată de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea continuării cercetărilor.

În acest context, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că replica respectivă nu face parte din categoria armelor supuse autorizării conform prevederilor Legii 295/2004. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

Totodată, pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea luării măsurilor legale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata