Ambulatoriu de 8 milioane de euro la Spitalul Județean. Doina Federovici: „Oferă flexibilitatea necesară pentru acomodarea viitoarelor schimbări”

0 356

Luni președintele Consiliului Județean Botoșani Doina Federovici a prezentat un proiect ambițios, constructia unui ambulatoriu modern, la Spitalul Județean Mavromati, în valoare de peste 8 milioane de euro, (40 de milioane de lei) cu zeci de cabinete medicale, dotate cu aparatura la standardele actuale.

Proiectul urmează sa ajungă pe masa consilierilor judeteni, președintele Consiliului Județean afirmând ca investiția se află pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții. 

Vom preda către CNI terenul pe care se va construi noul ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi pentru Spitalul Județean. Este vorba de o suprafață de aproximativ doua mii de metri patrati aflați în proprietatea CJ și în administrarea Spitalului Județean. Clădirea pe care noi ne dorim să o construim în curtea spitalului are un regim de înălțime demisol – parte – 3 etaje cu o suprafață construită de 1.066 de metri pătrați. Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totală de 49 de paturi distribuite bineînțeles în saloane și rezerve, Construcția are o arhitectură modernă și cel mai important oferă flexibilitatea necesară pentru acomodarea viitoarelor schimbări”,a spus Doina Federovici. Cofinanțarea se ridica la 3 milioane de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata