Alexandra Huțu, cel mai tânăr parlamentar botoșănean: „Mă bucur că fac parte dintr-o echipa închegată și puternică, formată din oameni pregătiți”

0 1.783

Alexandra Hutu, la numai 32 de ani, va fi cel mai tânăr parlamentar din istoria Botoșaniului. Secretarul general al PSD Botoșani va fi dealtfel și singura femeie parlamentar din acest legislativ, ocupând în trecut și funcția de șef de cabinet al Instituției Prefectului, cât aceasta funcție a fost ocupata de Dan Șlincu. Cu experienta politica acumulata, Alexandra Hutu a spus ca aceasta funcție o onoreaza și ca va face tot ce ii sta în putere sa își facă alegătorii, dar și colegii, mândri.

Privesc iminentul meu mandat de deputat ca pe o funcție onorantă, care obligă la o responsabilitate și mai mare. Îmi doresc să fiu la fel de dedicată ca și până acum și să nu dezamăgesc electoratul botoșănean și nici pe colegii mei din PSD. Nu trebuie să uităm că nimeni nu poate schimba nimic de unul singur, de aceea mă bucur că fac parte dintr-o echipa închegată și puternică, formată din oameni pregătiți și profesioniști. Voi contribui și eu, alături de ceilalți colegi parlamentari, la bunul mers al lucrurilor. Mulțumesc Organizației Județene PSD pentru susținere și mulțumesc botoșănenilor pentru votul acordat pe 6 decembrie 2020” a spus Alexandra Hutu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata