Alex Velea va cânta la Botoşani

0 797

În acest weekend, Centrul vechi este gazda „Turneului Muzical Naţional – 2018”. Sub genericul „România în sărbătoare”, spectacolele sunt organizate în toată ţara pentru a marca Anul Centenar. Mai exact, organizatorii duc aceste spectacole în 135 de oraşe din România, din Moldova, Muntenia şi Ardeal. Astfel, Botoşaniul intră pe o listă selectă a oraşelor care găzduiesc „România în sărbătoare”, alături de Târgu Mureş, Bistriţa, Sighişoara, Craiova sau Târgu Jiu.
Spectacolele de la Botoşani vor avea loc în zilele de 1, 2 şi 3 iunie, începând cu orele 19.00. Pe scena amenajată în Centrul vechi vor urca nume cunoscute din muzica românească.
Fiecare seară de spectacole va debuta cu concursuri, premiile oferite de sponsorii turneului fiind extrem de atractive. Apoi, pe scenă vor urca artiştii.
Dintre cei care îi vor încânta pe botoşăneni în cele trei seri de spectacole îi amintim pe Minodora, Radu Ille, N&D, Compact B & Leo Iorga, Sânzienele, DJ Jungle, Ricky B, Aurel Moldoveanu, Andreea Antonescu, Cooperativa Nouă & Vali Crăciunescu sau Alex Velea.
Din zonă nu vor lipsi tradiţionalele terase cu bere şi grătare, organizatorii promiţând şi trei seri de răsfăţ culinar. De asemenea, în parcarea de la Magazinul Botoşani va fi organizat un parc de distracţii pentru cei mici.
Cu numai o zi înainte de startul seriei de spectacole, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a ţinut să precizeze: „Sper ca botoşănenii să se bucure din plin de aceste spectacole. Sunt bucuros că acest turneu a ajuns şi la Botoşani. De remarcat este faptul că toate cheltuielile cu artiştii sunt suportate de compania organizatoare, municipalitatea nefiind implicată financiar decât într-o mică măsură”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata