Alesii PSD au respins ca cererea USR pentru un sediu la Botosani. Andrei Dranca : „Nu ne asteptam ca proiectul sa pice la vot, ni se parea o chestie de bun simt”

0 269

Membrii USR au solicitat să deţină un spaţiu pentru sediu de partid conform prevederilor legale. În şedinţa de Consiliu Local de azi unul dintre punctele de pe ordinea de zi viza acordarea cu titlu gratuit a unui spaţiu  în Incubatorul de Afaceri din strada Poștei.

Primul care a luat cuvântul a fost viceprimarul Cosmin Andrei :  „Poate ar mai fi mai bine ca unul dintre cele două spații să le dăm colegilor de la USR, îi trimiteți în Incubatorul de Afaceri pe la etajul 3 ca să nu-i găsească nimeni. A trecut jumătate de an, am făcut aceeași interpelare pe care am făcut-o și cu locuințele. Nu mi-ați dat niciun răspuns, ați spus că punctul dv. de vedere este că este corect”.

Primarul Cătălin Flutur a intervenit.  „Ce nu înțeleg eu, ce legătură are Tanda cu Manda? Ce v-ați trezit vorbind acum că avem un proiect pe ordinea de zi, îl votați sau nu. Nu a spus nimeni când v-ați cumpărat sediu și ați dat afară casa căsătoriilor și îi căsătorim pe toți pe unde apucăm prin orașul acesta că ați cumpărat voi sediu cu 100 de lei și ați devenit proprietari și mai aveți trei sedii prin oraș. Chiar nu v-am întrebat nimic”.

A venit în sprijinul celor de la USR şi consilierul local Eugen Ţurcanu : „Voiam să vă spun vouă, celor de la USR, că nu o să voteze ăștia cu voi, niciodată. Înrăiți-vă și mai tare și până la urmă să fiți aici cu noi, de cealaltă parte a mesei”.

La vot toți consilierii PSD s-au abținut, iar proiectul a fost respins.

Andrei Drancă, liderul judeţean al USR, s-a declarat surprins de refuzul social democraţilor de a vota proiectul vizând repartizarea unui sediu pentru USR Botoşani. „Ne gândeam că a înțeles toată lumea că este momentul să intrăm în normalitate, să colaborăm, chiar să facem lucruri pentru Botoșani și mă gândeam cu totuși nu ar fi o problemă un sediu pentru noi. Se pare că le e frică de noi, că altfel nu pot să-mi explic și cred că fac tot ce le stă în putință să ne pună bețe-n roate. Nu știu dacă este vorba despre o răzbunare neapărat, cred că e modul lor de operare şi le-a intrat aşa în rutină. Nu ne aşteptam ca proiectul să pice la vot, ni se părea o chestie de bun simţ”, a spus Andrei Drancă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata