pas top

Alesii locali vin in sprijinul locatarilor din blocul de pe strada Primaverii

0 376

Doi aleşi locali au venit cu propuneri pentru a veni în sprijinul locatarilor din blocul afectat de explozia din strada Primăverii.  Ioan Brânzei, consilier social democrat, a propus ca familiile care nu au unde locui să fie cazate în Tabăra Agafton. „Aș vrea să vă atrag atenția cu privire la sinistrații de la blocul de pe Primăverii. În cazul în care nu s-au găsit locuințe, ieri mi-a sugerat o persoană că ar putea fi cazați la Agafton în ideea că se poate asigura un microbuz pe o rută, până se rezolvă”, a declarat Ioan Brânzei. Tabăra însă nu este  în proprietatea primăriei, fiind necesar un aviz din partea Ministerului Tineretului și Sportului,

Andreea Buiuc, ales PSD, a anunţat că după şedinţă va face o donaţie pentru familiile sinistrate. Am înțeles că este o anchetă în desfășuare. Fac apel către colegii mei să mergem să ajutăm cât putem până la finalizarea anchetei. Eu vor face o donaţie pentru aceşti locatari”, a spus alesul social democrat.

Reamtim că la şedinţa anterioară primarul Cătălin Flutur a făcut un apel la toţi aleşii locali să-i ajute pe cei din blocul afectat de explozie prin donarea unei indemnizaţii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata