Aleși locali declarați incompatibili de ANI

0 525

Aleși locali declarați incompatibili de Agenția Națională de Integritate.

 

FARTUȘNIC CORNELIA,

Consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Rădăuți-Prut, Jud. Botoșani

 

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În perioada exercitării mandatului de consilier local (2020 – prezent) deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor C.L., a participat la deliberarea și adoptarea unor Hotărâri ale C.L. în baza cărora Primăria Comunei Rădăuți-Prut(în calitate de concedent) a încheiat în anul 2021 cu persoana evaluată (în calitate de concesionar) un contract prin care Primăria i-a concesionat acesteia o suprafață de teren din proprietatea privată a comunei.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70 și art. 71 din Legea nr. 161/2003 și prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019.

HRIȚCUȘORU FĂNICĂ,

 

Consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Rădăuți-Prut, Jud. Botoșani

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În calitate de consilier local, deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii C.L Rădăuți-Prut din data de 31 martie 2021 privind prelungirea contractelor de concesiune a unor suprafețe de teren, iar ulterior a încheiat la data de 06 mai 2021 un Act adițional la Contractul de concesiune încheiat de către acesta în anul 2016 cu Primăria comunei Rădăuți-Prut.

 

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata