locale psd
locale sus

Ales local despre situatia sinistratilor din blocul de pe Primaverii : ” Ne jucam cu destinul unor familii, cu psihicul lor” – VIDEO –

0 1.915

Experizele ce au avut la blocul din strada Primăverii şi rezultatele lor au fost aduse în discuţie în şedinţa de Consilu Local de azi de consilierul liberal Eugen Ţurcanu. Acesta susţine că concluziile celor două expertize ale celor doi profesori sunt opuse.Am observat că la explozia din Primăverii unul din profesorii pe care i-am chemat ne-a dat o soluție dezastru, că blocul trebuie demolat. După mai puțin de o lună vine alt domn profesor și care spune că blocul nu are nimic, doar un apartament este afectat. Ce să mai înțelegem de aici? Ca și consilieri locali ne-am grăbit să ajutăm oamenii ăia, că rămân pe drumuri. Am plătit o expertiză ca să vină unul peste două săptămâni care să spună altceva. Ne jucăm cu destinul unor familii, cu psihicul lor: Unul să le spună să îți dărâmi casa, iar altul că nu are nimic”, a spus Eugen Țurcanu.

VIDEO

Expertiza efectuată de profesorul ieşean Dorel Plătică, a concluzionat că nu se mai poate locui în imobil, fiind încadrat în gradul seismic I. Contraexpertiza efectuată de profesorul Andrei Szalontay, specialist în structuri, arată că “locatarii pot locui în apartamentele neafectate”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata