Alegeri prezidentiale : Politicienii botosaneni au votat pentru viitorul presedinte

0 253

Politicienii botoşăneni s-au prezentat la urne azi pentru a alege viitorul preşedinte. Indiferent de culoarea politică aceştia i-au îndemnat pe botoşăneni să meargă la vot.

senator Costel Şoptică, preşedintele PNL Botoşani : „După ce, începând de vineri, ăștia din Diaspora ne predau lecția democrației, a bunului simț, a respectului față de țară, de astăzi și noi, cei din România, avem obligația morală și civică să mergem la vot. Ieşiţi la vot! Este singura cale spre normalitate”.

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani : „Am votat – aşa cum votez de 30 de ani – cu speranţa că va fi mai bine. Sunt 30 de ani de la Revoluție, 30 de ani de democrație. Am văzut cum este să fie rău, acum chiar îmi doresc să fie mai bine. Mai este un pas mic, pasul de astăzi, care poate să fie un pas uriaș pentru România!”

senator Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani : Am votat împotriva aroganței și sfidării, împotriva celor care încalcă regulile democrației și Constituția. Am votat împotriva celor care disprețuiesc cetățenii, împotriva celor care se tem să stea de vorbă cu oamenii și cu presa.  Am votat pentru schimbare, pentru un președinte al tuturor românilor, care a fost în județul Botoșani de mai multe ori pentru a se întâlnii cu oamenii.  Am ales un președinte care să fie garantul respectării legii fundamentale a statului român, care să genereze echilibru și să continue îmbunătățirea nivelului de trai pentru fiecare român. Avem nevoie de un președinte care să nu mai genereze ură și dezbinare între români, să nu mai împartă cetățenii între ai mei și alții.  Am votat pentru un președinte care nu i-a denigrat niciodată pe români și a apărat întotdeauna România. Am votat pentru un președinte care ține cu românii și luptă pentru români; un președinte care reprezintă România cu demnitate.
Am votat pentru un președinte, cu credința de neclintit în valorile democrației și care este un om de bună credință care iubește România și românii”

deputat PSD Marius Budăi : „Am votat pentru o Românie care să-i includă pe toți cetățenii români nu doar pe cei ce votează cu un anumit candidat. Am votat pentru o Românie în care să nu ni se spună, din nou, că trebuie să strângem cureaua. Am votat pentru o Românie care să fie demnă în Europa și egală cu toate celelalte state membre. Am votat din inimă pentru România.”

deputat PNL Cristian Achiţei : „Am votat în comuna Călărași, împreuna cu doamna primar Elena Vrajotis. Haideți să ieșim cu toții la vot pentru a hotărî înțelept, într-un număr cât mai mare, că vrem să trăim într-o Românie normală!”

prefectul Dan Şlincu : „Simţul civic ne îndeamnă să ne exercităm dreptul de vot, garantat de Constituţie. Am votat pentru un preşedinte care să ne reprezinte pe noi – poporul român, cu cinste şi demnitate. Am votat pentru un preşedinte care să se gândească la binele românilor, care să unifice, nu să dezbine şi care să ajute România să fie un stat respectat, să ajute românii să fie respectaţi”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata