Alegeri parlamentare – Cezar Vizitiu: „Am votat pentru reînnoirea clasei politice, am votat pentru că este dreptul nostru, al cetățenilor, câștigat”

0 125

Cezar Vizitiu, candidat PMP la Camera Deputaților a votat la Colegiul Mihai Eminescu alături de soție. „Am votat în colegiul în care am îmvățat timp de 4 ani de zile, aici la Mihai Eminescu. Am votat pentru educație, pentru credință, pentru sănătate fiindcă România trebuie să se miște din loc. Am votat pentru reînnoirea clasei politice, am votat pentru că este dreptul nostru, al cetățenilor, câștigat. Și am votat astăzi în Botoșani pentru că Botoșaniul merită alternativă de dreapta. Îi invit pe toți botoșănenii, pe toți prietenii, pe toți amicii, să iasă din casă, să meargă să voteze”, a menționat Cezar Vizitiu. Cristian Petrescu, candidat PMP la Senat a venit de la București și a votat pe liste suplimentare.

„Ca de fiecare dată votul este foarte important, de data asta cred că este și mai important decât cu alte ocazii. Urmează 4 ani în care nu vor fi alegeri, deci practic astăzi ne stabilim drumul pe care vom merge timp de 4 ani. E necesară o schimbare în Botoșani, pentru asta am și votat, avem nevoie ca Botoșaniul să se dezvolte, avem nevoie ca oamenii să aibă un trai cu adevărat bun. Din păcate cei care au condus timp de 30 de ani Botoșaniul nu au fost în stare să aducă acest trai mai bun, așa că este nevoie să vină alte persoane care să poată să facă și în Botoșani ceea ce nu au putut alții să facă”, a declarat Cristian Petrescu, candidat PMP la Senat

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata