Alegeri locale : Mihaela Hunca : „Mulţumesc tuturor celor care au votat, ca mine, cu INIMA şi cu gândul la un Botoșani prosper!”

0 182

Deputatul Mihaela Hunca a multumit tuturor celor ce au iesti la vot iar rezultatele obtinute obliga echipa Pro Romania sa prezinte inteserele cetatenilor.  „Vă mulțumesc tuturor celor care ați ieșit la vot și, în special, celor care ne-ați acordat încrederea dumneavoastră prin votul exprimat. În primul rând, s-a dovedit că suntem mulți, din ce în ce mai mulți, iar vocea noastră va conta cu siguranță! Mulţumesc tuturor celor care au votat, ca mine, cu INIMA şi cu gândul la un Botoșani prosper!

Mulțumirile mele, însă, se adresează azi tuturor: și celor care au ales Pro România și acelora care au votat alți candidați, pentru că democrația românească are nevoie de participarea tuturor. Rezultatul alegerilor de astăzi, ne obligă să luptăm în continuare pentru a reprezenta interesele botoșănenilor în administrația locală și la cel mai înalt nivel, în Parlamentul României.

Nu în ultimul rând, mulțumesc echipei mele, fiecărui membru al Pro România care s-a implicat în această campanie electorală!„, a declarat Mihaela Hunca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata