Alegeri locale – Cinci comune din judetul Botosani sunt conduse de doamne!

0 1.692

Cinci comune din judeţul Botoşani sunt administrate de doamne atât social democrate cât şi liberale. În urma alegerilor locale ce au avut loc pe 27 septembrie cetăţenii din Călăraşi, Cristineşti, Havârna, Răuseni şi Vf. Câmpului  au desemnat ca administraţia locală să fie făcute de doamne.

În comuna Călăraşi locuitorii au ales-o pe Elena Vrajotis, PNL, pentru un al treilea mandat de primar al localităţii. Din 1.477 de voturi valabil exprimate, Elena Vrajotis a obținut 902 voturi. „Vă mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi sprijinul lor, tuturor celor care s-au mobilizat şi au mers la vot. În calitate de primar al comunei Călărași vă asigur că voi continua să lupt, ca şi până acum, pentru binele comunei și al oamenilor. Voi fi primarul tuturor, iar problemele comunității vor fi prioritatea mea”, a spus Elena Vrajotis.

Liberala Daniela Stredie a câştigat mandatul de primar la Cristineşti, cu 723 de voturi din cele 1.642 de voturi valabil exprimate.

În comuna Havârna victoria i-a revenit candidatului PSD Rodica Baltă. Din  cele 1.682 voturi valabil exprimate aceasta a obţinut 588 de voturi. „Multumesc tuturor cetatenilor comunei Havarna care au votat in 27 septembrie si mi-au acordat increderea!”, a spus Rodica Baltă.

Candidatul PSD a obținut un nou mandat de primar și la Răuseni. Maria Jîjîe a obținut 762 de voturi din cele 1.002 voturi valabil exprimate.Mă simt o onorată și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră. Vă promit că voi fi ca și până acum primarul tuturor.”, a spus Maria Jîjîe. 

Maria Huțu,  candidat PSD, a obținut un nou mandat de primar la Vf. Câmpului. Din cele 1.774 de voturi valabil exprimate, Maria Huțu a obținut voturile a 1.101 voturi.
” Mulțumesc pentru vot tuturor Vârvenilor! Continuăm împreună dezvoltarea comunei!”, a fost mesajul Mariei Huțu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata