parlamentare sus
achitei top

ALDE Botoșani, mesaj pentru profesori, educatori și învățători: „Știm că ei sunt indispensabili unui învăţământ echitabil şi de calitate”

0 111

5 octombrie, Ziua Mondiala a Educației!

 

psd parl jos

Astăzi este celebrată ziua educaţiei şi a celor care activează în acest domeniu, educatori, învatatori și profesori.

Noi, echipa ALDE, știm că ei sunt indispensabili unui învăţământ echitabil şi de calitate, de aceea astazi vrem să le transmitem toată aprecierea noastră pentru activitatea pe care o desfășoară pentru copiii noștri și să le uram „La mulți ani și multă putere de muncă!” .

 

Organizaţia Naţiunilor Unite insistă ca dascălii să fie recrutaţi şi remuneraţi în mod adecvat, pentru a fi motivaţi şi să beneficieze de o formare profesională satisfăcătoare, completată de resurse şi materiale educaţionale suficiente. Tocmai de aceea, este necesară valorizarea muncii profesorilor, aspect pe care îl vom susține și credem cu tărie că trebuie să reprezinte o prioritate și pentru cei de la conducerea țării.

Întotdeauna, ALDE Botoșani va milita pentru o școală de calitate și va sprijini necondiționat educația de performanță. Acum, mai mult ca niciodată, actul educațional și dascălii au nevoie atât de sprijinul autorităților locale, cât și de cel al autorităților centrale.

 

„O educatie buna este izvorul întregului bine în lume!”-Kant

 

 

 

Biroul de presă

ALDE Botoșani

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata