parlamentare sus
achitei top

ALDE Botosani, felicită intervenția europarlamentarului ALDE, Norica Nicolai, in cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European

0 1.352

Colegii din Filiala ALDE Botosani, felicită intervenția europarlamentarului ALDE, Norica Nicolai, in cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European.
Interventia europarlamentarului ALDE, Norica Nicolai, in cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European privind situatia din Romania: „Ca popor pro-european suntem foarte constructivi. Va propun domnule Timmermans sa declaram astazi in plenul Parlamentului de la Strasbourg ca nu e nevoie de nicio autorizatie si niciun respect fata de lege ca sa protestezi in Europa. Acesta e standardul democratic pe care il impuneti la Bucuresti. Dar cu siguranta poate nu am facut foarte mult pentru a combate coruptia la nivel inalt si v-as propune domnule Timmermans sa rugati anumite state membre sa nu isi mai prevada in legislatie posibilitatea de a da mita pentru a obtine contracte in strainatate. Intr-adevar, oficiali care se presupune ca ar fi dat mita la Bucuresti nu am vazut niciodata a fi adusi in instantele noastre de judecata.

psd parl jos

Sigur, stimati colegi, dublul standard devine azi, din punctul meu de vedere o realitate in aceasta dezbatere de la Strasbourg. Asta nu aduce nici mai multa coeziune, nu aduce nici mai multa Europa, ci este dovada unei lipse de analiza, unei lipse de obiectivitate si a unei lipse de standard.

As intreba Comisia Europeana, desi este obligatoriu, de ce in ultimii ani nu am avut niciun fel de analiza pe situatia coruptiei in toate statele membre din Uniunea Europeana? Ori va plac doar acestea trei?”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata