Adrian Ştefură, ALDE: „Ipocrizia din aceste zile a unor lideri politici!” 

0 222

(CP) Am ajuns în situația în care oficiali ai statului român ne spun, după 1 lună în care românii au murit pe capete din cauza Covid-19 (peste 1000 în ultimele 2 zile), că trebuie luate măsuri, că nu s-au pregătit cum trebuie. 

Toți factorii de decizie din țară, liderii de partide parlamentare, toți cei care au responsabilitatea guvernării ne spun azi, senin, că statul a eșuat. Nu statul a eșuat!!! Voi ați eșuat în a-i proteja pe români!

Chiar nu vă e un pic jenă, stimați lideri ai statului român, să veniți în fața românilor cu texte expirate, încercând să dregeți busuiocul în ceasul al doisprezecelea cu tot felul de scuze penibile? Nu vă e puțin rușine să dați ochii cu românii după tot dezastrul pe care l-ați cauzat?

Dar situația gravă în care ne aflăm nu e doar vina unor lideri incapabili să cârmuiască o țară. Ei au vina lor pentru că nu au adoptat măsurile care trebuiau luate. Însă o vină uriașă o poartă propagandiștii împotriva vaccinului, manipulatorii și dezinformatorii de profesie din aceste zile, cei care au profitat de teama românilor de acest virus și de neîncrederea în autorități.

Toți antivacciniștii și dezinformatorii cu privire la acest virus sunt vinovații morali ai acestei crize de sănătate pe care o traversăm! În vreme ce toți specialiștii, toate organismele naționale și internaționale de sănătate publică vin și spun că vaccinul e singura soluție de a pune capăt pandemiei, cum pot aceste persoane cinice și fără niciun fel de remușcare că mor oamenii să iasă și să debiteze tot felul de tâmpenii?

Dragi botoşăneni, dragi români, între un politician sau un așa-zis „influencer” care propovăduiește împotriva vaccinării și un specialist (medic, epidemiolog și alte specialități), credeți ce spune specialistul! Nu vă tratați de pe Facebook sau de pe alte rețele! Tratați-vă și informați-vă din surse autorizate, nu din live-urile pe care unii descreierați le fac pe Facebook!

Multă sănătate vă doresc și multă înțelepciune!

 

Adrian Ştefură – Preşedinte ALDE Şendriceni

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata