Admitere la filiala din Botoșani a Universității „A. I. Cuza” Iași

0 425

Admiterea pentru filiala din Botoșani a Universității „A. I. Cuza” Iași se va deschide în curând.

Tinerii care doresc să urmeze o formă de învățământ superioară în cadrul Extensiunii universității ieșene, vor putea depune dosarele de înscriere începând cu data de 12 iulie 2021, sesiunea fiind deschisă până pe data de 17 iulie 2021.
Candidații interesați au la dispoziție 100 locuri la 4 programe de studii, dintre care 2 la studii de licență și 2 la studii de master:

🔹Finanțe Bănci: studii universitare de licență, învățământ la distanță, 25 locuri cu taxă;
🔹Administrație publică: studii universitare de licență, învățământ la distanță, 25 locuri cu taxă;
🔸Retorica discursului științific, literar, jurnalistic, publicitar și electoral: studii universitare dc master, învățământ cu frecvență, 9 locuri la buget/16 locuri cu taxă;
🔸Drept privat: studii universitare de master, învățământ cu frecvență, 10 locuri la buget/15 locuri cu taxă.

Activitățile didactice la filiala din Botoșani vor fi susținute de cadre ale Universității „Cuza” (UAIC) și specialiști locali care îndeplinesc toate condițiile academice pentru asociere.

Pentru specializările în regim de învățământ cu frecvență, activitățile didactice vor avea loc la sediul din Botoșani (Colegiul Național„A.T. Laurian”).
Înscrierea pentru anul universitar 2021-2022 se va face fizic, la sediul filialei, dar și online, pe site-ul inscriere.uaic.ro : http://inscriere.uaic.ro/SitePages/Home.aspx.
Oferta completă de studii pentru anul universitar 2021/2022 la filiala UAIC din Botoșani, precum și condițiile de admitere pot fi consultate pe site-ul admitere.uaic.ro (https://admitere.uaic.ro/filiala-botosani/).

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata