Acțiunile umanitate ale Asociatiei „Susține-i pe cei de lângă tine!” continuă

0 410

Dis de dimineață, astăzi 15 August 2020 cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor cu sufletul mare, am ajuns din nou în comuna Dangeni la familia Miron si i-am făcut o mare surpriza lui Gabriel. Acesta își dorea foarte mult o tableta pentru a continua cursurile de la scoala.

Asociatia Susține-i pe cei de lângă tine i.a luat în schimb un laptop deoarece s-a gandit ca acesta ii va fi mai util pe viitor și il va ajuta mai mult decât o tableta. Pe lângă laptop, i-am mai luat si un telefon din cauza ca telefonul pe care îl avea era mult prea vechi și nu mai functiona corespunzător. În timpul convorbirii, mereu pierdea semnal sau se inchidea.

Pe lângă toate acestea, le am oferit și o suma de bani. Surpriza a fost mare deoarece familia Miron astepta doar o tableta. Noi le-am oferit mai mult de atat,chiar si incaltaminte pentru întreaga familie.

Vom încerca să fim alături de Gabriel pana in ziua când acesta se va putea descurca singur și va fi pe picioarele lui.

Tot astăzi, am continuat șirul surprizelor si am fost la familia Closca Dorina si i.am dus o masina de spalat semiautomata pentru a se putea descurca cu cei 6 copii.

Si cum surprizele se țin lanț,nu am uitat nici de familia Hariga din sat Hulub,comuna Dingeni, judetul Botoșani. Pentru aceștia am gasit sprijin în firma KALAPOTT care a donat 7 perechi de încălțăminte din piele pentru întreaga familie. În continuare avem nevoie de ajutorul dvs pentru a ne sustine in a realiza bucurii pentru familiile din campania Donati si va bucurati.

Va mulțumim tuturor celor care ati crezut in noi și ne-ati sprijinit prin diferite cai! Dumnezeu sa va dea sănătate, bucurii, împliniri si lipsite sufleteasca!

 

Asociaţia SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE este la început de drum şi doreşte să se implice activ în aceste campanii umanitare!

Telefon: 0745 811 379

 

Toți cei care doresc să susțină ASOCIAȚIA SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE în aceste campanii umanitare pot dona în cele 2 conturi deschise:

 

IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501

 

IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata