Acțiuni desfășurate de polițiști pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARSCOV 2

0 122

În perioada 19-22 martie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

 

Astfel, pe raza județului, au fost organizate 20 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 237 de locații de interes.

 

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 213 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de peste 31.000 de lei.

 

Din totalul sancțiunilor contravenționale,176 au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru este obligatoriu, iar 34 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat prevederile privind deplasarea după ora 22:00.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata