Acțiuni ale polițiștilor la Bucecea, Darabani și Dorohoi 

0 216

Acțiuni ale polițiștilor la Bucecea, Darabani și Dorohoi

Acțiune preventivă în Bucecea 

La data de 4 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile au avut un scop preventiv și au fost desfășurate în zona localurilor publice și în cele în care se formează aglomerări de persoane.

Polițiștii au legitimat 36 de persoane și au controlat 12 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.700 de lei. Dintre acestea, 3 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind conviețuirea socială. 

 

Acțiune pentru siguranța cetățenilor, organizată în sistem integrat, la Darabani 

La data de 4 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, jandarmi și polițiști de frontieră au organizat o acțiune pentru prevenirea oricăror situații de risc și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Activitatea a fost desfășurată pe arterele principale ale zonei de competență, precum și în zona localurilor publice.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 36 de persoane, controlate 20 de autovehicule și 4 societăți comerciale. 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei. 

 

Polițiștii din Dorohoi au verificat zonele de agrement și unitățile comerciale 

La data de 4 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona parcurilor de agrement și a unităților economice unde se comercializează băuturi alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 80 de persoane și au fost controlate 8 unități comerciale, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000 de lei. 

Dintre sancțiuni, au fost aplicate și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata