Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

0 111

In perioada 5-8 martie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

 

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 20 de acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 150 de obiective economice și peste 500 de locații în care se aflau persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu.

 

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de peste 27.000 de lei.

 

Pe raza întregului județ se continuă activitățile de verificare a modului în care sunt respectate restricțiile impuse, în funcție de rata de incidență a fiecări localități.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata