Actiune de promovare a mediului de afaceri botosanean in Republica Moldova

0 617

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani a participat, în data de 14 martie, la o masă rotundă pe teme economice organizată de Camera de Comerț și Industrie Soroca, din Republica Moldova.
La acțiune au luat parte Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Sergiu Harea, Excelența Sa Domnul Daniel Ioniță Ambasadorul României în Republica Moldova, Președintele Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Muntean, Primarul orașului Soroca, Victor Său, precum și reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie Botoșani, Iași și Vaslui.
În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții în vederea dezvoltării relațiilor de colaborare dintre agenții economici din România și Republica Moldova.
Președintele CCIA Botoșani, Valeriu Iftime, a prezentat oferta firmelor de pe plan local oferind omologilor moldoveni „Topul județean al firmelor”, lansând în același timp o invitație în vederea participării la o misiune economică pe plan local.
Partenerii moldoveni au primit cu entuziasm invitația și chiar au propus organizarea unui târg în Botoșani, „Fabricat în Moldova”.
Firme botoșănene din domeniul agriculturii, industria textilă și comerț au înaintat oferte concrete de colaborare către partenerii din țara vecină.
La rândul lor, operatori din domeniul comerțului și agriculturii au lansat oferte de colaborare către agenți economici din județul Botoșani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata