Acțiune a polițiștilor din Ștefănești, Darabani și Săveni 

0 400

Peste 30 de sancțiuni aplicate pentru abateri la regimul rutier, de polițiștii din Ștefănești

La data de 2 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 80 de persoane, au fost controlate 67 de autovehicule și au fost verificate 4 societăți comerciale.

 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei.

 

Acțiune a polițiștilor din Darabani

La data de 2 iulie 2023, în intervalul orar 07:00-11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 36 de persoane, au fost controalte 29 de autovehicule și verificate 3 societăți comerciale.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.500 de lei, 6 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

Acțiune a polițiștilor și Săveni

La data de 2 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și pentru creșterea gradului de siguranță publică, în rândul cetățenilor.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 50 de persoane, au fost controlate 23 de autovehicule și verificate 4 societăți comerciale.

 

De asemenea, 7 persoane au fost atenționate cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială și 2 persoane au fost sancționate pentru nerespectarea acestor norme.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata