Accidentul de la Stauceni produs de un cadru didactic in atentia inspectorilor ITM

0 563

Accidentul de la Stauceni produs cadru didactic aflat sub influenta bauturilor alcoolice este în atenţia inspectorilor ITM.

Ieri în jurul orei 7.00, a avut loc un eveniment în care au fost implicate conform comunicării făcute de angajator T. Alina Mihaela şi C. Mihaela, cu vârsta de 34 ani respectiv 47 de ani, profesoare la şcoala gimnazială nr.1 Gorbăneşti, jud. Botoşani .

În timp ce se deplasau cu maşina la serviciu, de la Botoşani la Silişcani, la ieşirea din localitatea Victoria, pe DN 29D, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile, lovind un copac. În urma accidentului pasagera din dreapta, colegă de serviciu, a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea acesteia din maşină.
Persoana accidentată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate. Evenimentul soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare

Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederilor legale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata