Accidente rutiere provocate de șoferi beți. Dosare penale pe bandă rulantă

0 109

La data de 20 iunie 2021 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Județean DJ 282, în afara localității Trușești, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime omenești.

 

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Trușești, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean DJ 282, dinspre localitatea Buhăceni înspre localitatea Trușești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe aceeași direcției, apoi a părăsit partea carosabilșă și s-a răsturnat în afara acesteia.

 

În urma imapctului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 30 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

La data de 20 iunie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 au oprit pentru control, pe drumul comunal din localitatea Cândești, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

 

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

La data de 20 iunie 2021, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Săveni, au oprit pentru control, pe Drumul Județean DJ 282, în afara localității Vlăsinești, un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din comuna Vlăsinești.

 

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 

La data de 21 iunie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul comunal din localitatea Costești, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

 

Echipajul direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:

Un tânăr de 34 de ani, din orașul Săveni, în timp ce se deplasa pe DC 65, în localitatea Costești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliuziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani din comuna Corlăteni.

 

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

 

Fiind efectuate verficări în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânărul de 34 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

 

 

La data de 21 iunie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe Drumul Comunal DC 65 din localitatea Răchiți, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Botoșani.

 

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata