Acces la Parcul Cornisa cu pachetel de acasa. Eugen Turcanu : „Vom cere o modificare a contractului” – VIDEO –

0 767

Botoşănenii ce vor merge să se distreze la Parcul de Agrement Cornişa vor merge cu apă şi gustare de acasă. Niciunul dintre agenţii economici ce au licitat pentru spraţiile comerciale acum patru ani nu au acces în Parc. Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement (DSPSA), a precizat că această situaţie este generată de una dintre clauzele contractului de finanțare cu fonduri europene împiedică ca spațiile din parc să fie atribuite către terți.
„Am fost informați de proprietarul investiției, în speță municipiul Botoșani, că o clauză din contractul de finanțare ne împiedică să dăm către terți. De altfel, nici nu înțeleg cum s-a făcut procedura de licitație în 2015 și s-a atribuit celor șase comercianți. S-au făcut discuții preliminare în acest sens la Agenția de Dezvoltare Nord-Est și Ministerul Dezvoltării, iar pe 13 februarie vom merge la întrunire din județul Suceava să discutăm cu aceștia și să obținem o derogare de la această regulă, pentru că ar aduce un plus de valoare plus că completează activitatea și ar aduce și un venit substanțial municipalității. Vom cere o modificare a contractului. În prima parte a anului, până vom reglementa situația alimentației publice în Parcul Cornișa, rugăm ca persoanele să aibă la ele o sticlă de apă de plastoc sau aluminiu sau o gustare. Nu putem să oferim, din păcate, nimic de mâncar și băut contracost , deoarece nu avem avizele și autorizările necesare pentru a face acest lucru”, a mai spus directorul DSPSA Botoșani”, a precizat Eugen Țurcanu. DSPSA și-a propus să transforme o parte din zona aferentă piscinelor într-o zonă de food court.
„După ce vom discuta cu Ministerul şi vom obţine o modificare a contractului după care vom modifica regulamentul intern al DSPSA vom cumpăra ce avem de cumpărat. Noi am purtat discuţii cu producătorii de bere, de apă minerală, de produse preambalate, cafea şi toţi sunt dispuşi să ne ajute cu totul. Trebuie să cumpărăm doar o linie de deservire.Din punctul de vedere al echipamentelor nu ne facem probleme…Important e să putem vinde. Avem o teresa generoasă afară, în spate se poate pune o linie de deservire, într-un regim de fast food, ceva pizza, sandwich-uri, salate gata încapsulate, bere la cutie . Totul să fie de unică folosință, fără circuit de spălare și întreținere pentru că nu avem spațiu”, a precizat Eugen Țurcanu.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata