locale psd
locale sus

Absolventi angajati pe loc la Bursa de azi

0 685

Bursa locurilor de munca pentru absolventi”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judeţean pentru tineri şi agenţii economici.

Numărul total al persoanelor participante a fost de 476 din care :

  • 358 în Municipiul Botoșani și

  • 118 în Municipiul Dorohoi

Numărul agenților economici care au participat la selecție de personal :

simio cosma
  • 38 agenți economici în Municipiul Botoșani și

  • 9 agenți economici în Municipiul Dorohoi

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat selectarea în vederea ocupării unui număr total de 170 absolventi care vor participa în perioada imediat următoare la probe de lucru la sediul angajatorilor.

Numărul absolventilor încadrați pe loc a fost de 30 în următoarele ocupații : lucrător comercial, vânzător, agent de securitate, manichiurist-pedichiurist, coafor, zugrav, mecanic de exploatare .

„Considerăm că obiectivul principal al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați soldat cu încheierea contractelor de muncă , selecții pentru participare la probele de lucru și informarea directă atât a tinerilor absolvenți cât și a angajatorilor despre noile reglementări care încurajează mobilitatea forței de muncă și crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Teodor Dimitru, directorul executiv al AJOFM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata