Abonamente pentru locurile de parcari cu plata pentru reveranii care nu au unde parca masinele

0 236

Botoşănenii cu maşini ce locuiesc în apropierea parcărilor cu plată şi nu au rezervat un loc de parcare  vor putea beneficia de un abonament.

Propunerea va fi făcută de viceprimarul Cosmin Andrei odată cu dezbaterea proiectului vizând trecerea parcării subterane şi supraterane în administrarea Eltrans. Urmare a solicitărilor venite de şoferii care nu reuşesc să găsească un loc de parcare viceprimarul va veni cu acest amendament care va viza toate parcările cu plată nu doar cele două parcări ce au fost realizate în baza unui proiect cu finanţare europeană.  „Dorim să le oferim o facilitate atunci când doresc să achiziţioneze un abonament pentru a folosi aceste parcări din cauza lipsei locurilor în parcările de reşedinţă din spatele blocurilor. Şi atunci, analizez această propunere pentru o introduce în regulamentul de administrare a parcărilor cu plată. În principiu, când facem aceste modificări, le facem cu caracter normativ care să privească toate parcările pentru a nu putea fi acuzaţi că-i discriminăm pe botoşănenii care locuiesc în zona altor parcări cu plată şi care, poate, ar fi dorit şi ei să achiziţioneze abonamente”, a declarat  Cosmin Andrei.

Aleşii locali vor decide în şedinţa de la finalul acestei luni predarea parcării supraternare şi subterane la Eltrans, pentru ca acestea să funcţioneze după acelaşi regulament ca şi celelalte parcări cu plată din oraş.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata