3.183 de cazuri confirmate de coronavirus în România. Creștere semnificativă în ultimele 24 de ore.

0 181

Până pe 3 aprilie pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Avem 3.183 de persoane confirmate cu coronavirus. Vârsta medie a deceselor este de 66 de ani. La Suceava lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Au fost refăcute circuitele pentru tot spitalul. Mâine va fi testat tot personalul medical.  Cele trei focare de coronavirus sunt la Suceava, Arad și Deva.  Sunt 445 de cazuri noi de coronavirus în România. „.  a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitalicești: 126 la București, 58 la Timiș, 34 la Iași, 5 la Caraș-Severin, 6 la Prahova, 16 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 7 la Brașov, 5 la Galați, 2 din Bihor, 2 Argeș, 2 la Arad, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

Diferențele de cifre față de ziua anterioară referitoare la persoanele vindecate din județele Caraș-Severin și Prahova sunt din cauza faptului că unități spitalicești din aceste județe au rectificat datele comunicate anterior.Totodată, până acum, 116 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin și Mureș, au decedat.

 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 445 noi cazuri de îmbolnăvire.

 

La ATI, în acest moment, sunt internați 83 de pacienți. 

 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.531 de persoane. Alte 114.646 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata