locale psd
locale sus

Cetatenii din Nicseni au decis : Iulian Iliescu noul primar al comunei

0 3.124

Cetăţenii care s-au prezentat la alegerile locale parţiale de duminică din comuna Nicşeni au ales noul primar. Candidatul independent, doctorul veterinar, Iulian Iliescu, susţinut de alianţa PSD – ALDE a obţinut cele mai multe voturi.

În urma votării buletinelor de vot de la secţia Nicşeni şi Dacia, Iulian Iliescu a obţinut 350 de voturi, iar candidatul PNL, Claudiu Bulboaca  214 de voturi. La secţia de votare de la Dorobanţi Iulian Iliescu a obţinut 325 voturi iar Claudiu Bulboacă 191 de voturi.

Din cei 2.140 de cetățeni cu drept de vot, s-au prezentat la urne 55.09% dintre alegători. Cinci candidați s-au înscris în cursa pentru Primărie fiind vorba de Claudiu Bulboacă (PNL), Iulian Iliescu (independent, dar susținut de PSD+ALDE), Mina Nigel-PMP, și independenții Ioan Gaidur și Liviu Cotruță.

Alegerile locale parţiale au fost organizate după ce la sfârşitul anului trecut, primarul comunei, Ioan Gaidur, a pierdut funcţia după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru prejudicierea bugetului Uniunii Europene. Cu toate acestea acesta a candidat şi la alegerile de azi.

Secţia de la Nicșeni
Iulian Iliescu 296 de voturi
Claudiu Bulboacă PNL 118 voturi
Ioan Gaidur 10 voturi
Mina Nigel PMP 11 voturi
Liviu Cotruță 2 voturi.

Secția de la Dorobanți
Iulian Iliescu : 325 voturi
Claudiu Bulboacă PNL 191 de voturi
Mina Nigel PMP 8 voturi
Ioan Gaidur 78 de voturi
Liviu Cotruță 29 voturi.

Secţia de la Dacia
Iulian Iliescu 54 voturi
Claudiu Bulboacă PNL 23 de voturi
Mina Nigel PMP 4 voturi
Ioan Gaidur 10 voturi

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata