166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne 

0 138

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani desfășoară activități de recrutare a candidaților în vederea participării la concursurile de admitere organizate în anul 2024 la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cei interesați se pot înscrie pentru a candida pe cele 118 locuri disponibile pentru învățământul superior (ofițeri) – studii universitare de licență, învățământ cu frecvență, pe cele 45 de locuri în învățământul postliceal (maiștri militari) – învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, precum și pe cele 3 locuri în specializarea muzici militare, curs de formare a subofițerilor – învățământ cu frecvență, durata studiilor 1 an, la Centrul de Instruire pentru Muzici Militare.

Înscrierea candidaţilor se poate face până pe data de 19 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

simio cosma

Cererile-tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează olograf în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail contact@jandarmeriabotosani.ro.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet, până la data de 21 iunie 2024 – de Luni până Duminică (cu excepția zilelor de 05 și 06 mai 2024), între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr.110-112, jud. Botoşani.

Toate informațiile necesare candidaților privind înscrierea pe locurile alocate fiecarei instituții de învățământ militar/ specialitățile militare, condițiile legale, criteriile specifice, desfășurarea probelor de concurs și documentele necesare sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea Carieră – ,,Anunț privind recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerul Afacerilor Interne, sesiunea iulie – august 2024″ – 25.04.2024.

Recomandăm celor interesați să citească cu atenție anunțul de concurs, iar în cazul în care au nelămuriri să apeleze numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527), între orele 08.00 – 16.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata