16 aprilie 2024 – Lansarea proiectului inovator de la Hidroplasto!

0 396
16 aprilie 2024 – Lansarea proiectului inovator de la Hidroplasto!
Instalare dispozitive pentru tratarea rosturilor de dilatație pe un nou pod destinat pietonilor și cicliștilor peste fluviul Olt, care va conecta pistele pentru biciclete de pe străzile Nicolae Iorga și Lt. Paius David din orașul Sfântu Gheorghe, a demarat astăzi, 16 aprilie 2024, sub egida companiei Hidroplasto. În cadrul acestei inițiative, echipa a început implementarea tehnologiilor avansate pentru gestionarea rosturilor de dilatație ale podului.
Aceste rosturi de dilatație sunt cruciale pentru absorbția impacturilor externe asupra structurii. Produsele concepute de Hidroplasto sunt optimizate pentru a face față deplasărilor longitudinale între 30 și 550 mm, fiind capabile să atenueze mișcările induse de fluctuațiile termice, precum și de încărcăturile traficului, contribuind la deformarea și contracția structurale. Datorită sistemului de drenare și barierei contra vaporilor, aceste rosturi asigură și o etanșeitate eficientă.
simio cosma
Hidroplasto se angajează să asigure standardele cele mai înalte de calitate și durabilitate pentru componentele instalate, portofoliul său fiind alcătuit din sute de proiecte finalizate cu succes. Inovația, expertiza, entuziasmul și angajamentul constituie fundamentul acestor realizări impresionante, incluzând certificarea CE, precum și omologările necesare pentru dispozitivele lor. Compania este mândră să fie unicul producător din România care extinde garanția la 15 ani pentru dispozitivele proiectate și create în Botoșani. Angajamentul lor pentru sustenabilitate se reflectă și în furnizarea de soluții de durată pentru infrastructura națională, cum ar fi autostrăzi. Hidroplasto susține inițiativele locale și promovează producția autohtonă, dezvoltând soluții și produse pentru o infrastructură rutieră durabilă. Până acum, constructorii erau nevoiți să importe dispozitive de acoperire pentru rosturi de dilatație de la structuri mari, dar acum pot opta pentru un furnizor local care pune accent pe calitate și susține industria internă.
Unitatea de producție din Botoșani oferă o varietate de produse, incluzând accesorii pentru beton, distanțiere, sisteme de etanșare și hidroizolație a betonului, atât pentru interior cât și pentru exterior, toate certificată în România. De asemenea, compania produce profile extensibile, profile tip Kab pentru construcții complexe, profile de dilatație pentru diverse structuri și suporturi din neopren. Hidroplasto se distinge și ca cel mai important reciclator de PVC din țară, oferind PVC măcinat, regranulat și micronizat.
Cu o suprafață de 20.000 de metri pătrați, situată în Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, și extinsă recent cu încă 3.500 de metri pătrați, fabrica investește continuu în echipamente, tehnologie, spații de producție și dezvoltarea profesională a angajaților, pentru a aduce o revoluție în standardele din sector. Informații suplimentare despre Hidroplasto pot fi găsite pe website-ul companiei, www.hidroplasto.ro.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata