parlamentare sus
achitei top

14 mai: 16.247 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19

0 181

Până astăzi, 14 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.247 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.053 au fost declarate vindecate și externate.

psd parl jos

Numărul de persoane vindecate, evidențiate mai sus, se datorează ultimelor actualizări înregistrate la nivelul județului Suceava.Totodată, până acum, 1046 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

 

 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 245 de noi cazuri de îmbolnăvire.

 

La ATI, în acest moment, sunt internați 225 de pacienți.

 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.066 de persoane. Alte 18.118 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 286.217 teste.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata