Situatie disperata la Flamanzi : Locuitorii ameninta ca vor bloca drumul european Botosani – Tg. Frumos

0 968

Locuitorii oraşului Flămânzi ameninţă că vor bloca drumul european Botoşani – Tg. Frumos pentru că de două săptămâni nu au apă. Din cele declarate de primarul Dan Oloeriu cei care locuiesc în ansambul de blocuri din oraş, respectiv o mie de persoane nu beneficiază de apă. Demersurile făcute la autorităţile judeţene dar şi la operatorul Nova Apaserv nu au rezolvat încă această situaţie.
„În cele 300 – 400 de apartamente în care locuiesc o mie de oameni de două săptămâni nu pot benefia de apa care este atât de utilă în perioada asta, mai ales acum pe canicula acesta şi în luna august când cei dragi sunt veniţi acasă şi nu pot avea condiţii normale de igienă. Nu ştiu ce se întâmplă cu operatorul de apă Nova Apaserv. Am luat legăturile cu dumnealor şi ne plimbă de pe o zi pe alta şi iată că de două săptămâni oamenii respectivi au rămas fără apă. Practic de două săptămâni Flămânziul este izolat şi restricţionat la igienă şi la condiţii decente şi normale de viaţă. Începând cu domnul prefect care a avut amabalitate şi ne-a deschis o portiţă către Nova Apaserv şi domnul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Liviu Toma, cei de operatorul de apă deocamdată, am luat legătura cu domnul director Tănase şi domnul Petruşcă, ne-au explicat că exista o avararie în zona Liceului Economic, am înţeles că acea avarie a fost rezolvată în trei ore şi noi de două săptămâni nu avem apă. Nu au o explicaţie coerentă şi logică”, a spus primarul oraşului Flămânzi.

Edilul susţine că cetăţenii sunt dispuşi să blocheze circulaţia pe drumul Botoşani – Tf. Frumos pentru a se face auziţi la conducerea judeţului şi la cea a operatorului de apă.
„Eu am fost azi (N.R. sâmbătă) în ansamblul de locuinţe, oamenii sunt nervii întinşi la maxim şi sunt în stare să blocheze traficul ca să sensibilizeze pe cei de la conducerea Nova Apaserv şi a celor din conducerea judeţului. Este o situaţie disperată eu am făcut intervenţii peste tot şi nu mai ştiu pe unde să mă duc şi să discut să implor să retrimită apa la Flămânzi”, a adăugat primarul Dan Oloeriu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata