️Cătălin Silegeanu, candidat Pro România la Camera Deputaţilor: „Doar împreună putem schimba  traiectoria județului Botoșani”

0 97

(C️P) Doar împreună putem schimba  traiectoria județului Botoșani .

De la județ sărac la județ Prosper

De la județ cu drumuri pe pământ la județ cu drumuri asfaltate

De la județ fara iluminat ,canalizare,apa curenta, șomaj,economie zero la Județ Modern și Respectat

De la județ zero investiții la judet reconstruit cu fonduri europene

De la județ abandonat la județ cu Identitate

Botoșani trece printr-o perioadă greu încercată de lipsa investițiilor

în mediul medical, economic și social.

 Vin în fața dvoastră cu promisiunea de a continua lupta pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a județului și de a reprezenta județul cu responsabilitate și maturitate în Parlament.

Fiind un om dedicat  și implicat în activitățile sociale, doresc sa aduc o schimbare și să ajut la implementarea unor politici care sa ajute tinerii și mediul de afaceri sa se dezvolte.

Îmi voi asuma proiecte pentru dezvoltare rurala.  Satul botoșănean trebuie ajutat sa revină la condiții de trai ale sec XXI și să se oprească această politica de ținere a satelor in sărăcie și noroi.

 Egalitate de dezvoltare, dotare a școlilor și egalitate de șanse și condiții de învățare pentru copiii de la sate. Fără prejudecăți din anii 1800. Cei bogați au drepturi cei săraci au doar obligații. Această mentalitate trebuie schimbată.

Inițiative legislative care sa repună cetățenii zonei Moldovei pe aceași linie că cei din regiunile care au fost doar favorizate până acum de către politicieni și interese îndoielnice.

Masuri legislative corecte pentru agricultorii și producătorii zonali.

PRO pentru PROduse romanesti in supermarketuri.

Susținerea branding ului pentru produsele autohtone.

Promisiunea mea in fata botoșănenilor este că voi rămâne  același om dedicat cauzelor cetățenilor pe care le-am susținut și le voi susține mereu. Împreună pentru dezvoltarea județului Botosani!

Botoșani contează!

#Botosani

#CatalinSilegeanu

 #deputatBotosani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata