Cauta

Social
Proiectul pentru acordarea voucherelor de vacanţă pentru bugetari, pus în dezbatere publică PDF Imprimare Email
altProiectul pentru acordarea voucherelor de vacanţă pentru bugetari a fost pus în dezbatere publică de Ministerul Turismului. Impactul bugetar estimat este la 1,73 miliarde lei.
 
Razvan Rotaru cere salarii diminuate pentru functionarii care joaca Solitaire si comportament decent la medici - VIDEO - PDF Imprimare Email
altNivelul salariilor din instituţiile statului sunt discriminatorii. Deputatul social democrat Răzvan Rotaru susţine că între salariile celor de la Garda de Mediu şi a celor de la ANAF diferenţa este majoră.
 
Seful patronilor din Botosani : "Mă așteptam ca legea să nu conducă la majorări salariale de 50%" PDF Imprimare Email
altÎn timp ce linderii sindicali botoşăneni sunt nemulţumiţi de nivelul salariilor reprezentantul Patronatului Național Român, Filiala Botoșani, Eugen Achihăei, susţine că majorările salariului minim a avut un impact negativ asupra angajatorilor.
 
Lider sindical din Politie : "Noi ne cerem aceste drepturi conform legii și nu firmituri financiare" PDF Imprimare Email
altDiscuţiile pe marginea legea salarizării dintre sindicalişti şi parlamentari de vineri a dat ocazia liderilor sindicali să-şi exprime nemulţumirile vis-a-vis de nivelul salariilor.  Virgil Bordei, liderul de sindicat al polițiștilor botoşăneni, susţine că cei de la Ministrul Muncii nu cunosc speciaficul muncii fiecărei categorii.
 
Reglementări noi privind inspecția tehnică periodică a vehiculelor PDF Imprimare Email
altGuvernul a aprobat modificarea și completarea cadrului general de organizare și funcționare a sistemului de inspecție tehnică periodică a vehiculelor înmatriculate sau înregistrate în România, astfel încât noile prevederi să țină cont de cele mai noi reglementări europene în domeniu.
 
Informare meteo de ploi torenţiale, vijelii, descărcări electrice şi grindină PDF Imprimare Email
alt Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de ploi torenţiale, vijelii, descărcări electrice şi izolat grindină în centrul, sudul, estul ţării şi în toate zonele montane, de vineri până sâmbătă noapte.
 
Sindicalistii si patronatele la discutii cu parlamentari pe tema legii salarizarii PDF Imprimare Email
altLa această oră la Instituţia Prefectului are loc Şedinţa de Dialog Social la care participă şi parlamentarii botoşăneni. Discuţiile au loc pe marginea legii salarizării.
 
Programul "Prima chirie" : Vezi cine poate beneficia de banii de la stat PDF Imprimare Email
altÎn şedinţa Guvernului au fost aprobate normele metologice pentru programul "Prima chirie". De subvenţionarea chiriei vor beneficia şi cei care s-au angajat în altă localitate de la adoptarea ordonanţei de urgenţă.
 
Locuri de munca in agricultura in Danemarca PDF Imprimare Email
alt60 de locuri de muncă sunt vacante în agricultură în Danemarca prin intermediul compartimentului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.
 
Azi Inaltarea Domnului PDF Imprimare Email
altInaltarea Domnului este o mare sarbatoare crestina, care comemoreaza inaltarea la cer a lui Isus din Nazaret, la 40 de zile dupa Inviere.
Înălţarea Domnului, sărbătorită joi, la 40 de zile după Paşti, este şi ziua Eroilor în Biserica Ortodoxă Română şi un prilej de pomenire a morţilor, de această sărbătoare fiind legate şi mai multe superstiţii şi obiceiuri populare.
 
Informare meteo de ploi torentiale, vant si grindina PDF Imprimare Email
altMeteorologii au emis o informare meteo  de ploi torenţiale, vânt şi grindină valabilă pentru toată ţara de azi de la ora 15.00 până sâmbătă, la ora 23.00.
 
Locuri de munca pentru soferi in Canada PDF Imprimare Email
altFirma canadiană de transport, SGT 2000, unul dintre principalii transportatori din Canada, SUA și Mexic angajează 10 șoferi pe vehicule de mare tonaj pentru Canada. Condițiile oferite sunt următoarele:
 
Au fost desemnați câştigătorii concursului „Micii Pompieri” PDF Imprimare Email
alt Astăzi, începând cu ora 10.00, la Grădiniţa nr. 8 din municipiul Dorohoi, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului pentru preşcolari “Micii Pompieri”, organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.
 
Legea Salarizarii Unitare a fost aprobata de Senat PDF Imprimare Email
altSenatorii au adoptat marţi Legea salarizării unitare, în forma care a trecut de Comisia de muncă, legea urmând să fie trimisă Camerei Deputaţilor, care este for decizional.
 
Absolventii de gimnaziu pot obtine bani de la stat PDF Imprimare Email
altÎn data de 26 mai 2017 se încheie anul școlar pentru învățământul liceal. Începând cu 27 mai 2017 până pe data de 25.07.2017, absolvenţii sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru a beneficia de asistenţă personalizată în vederea identificării şi ocupării unui loc de muncă.
 
Vreme capricioasă în următoarele trei săptămâni. Vezi prognoza meteo pentru fiecare regiune PDF Imprimare Email
altVremea va deveni caldă în perioada următoare, iar temperaturile medii diurne vor ajunge şi la 29 de grade Celsius în Banat, Muntenia şi Oltenia, în timp ce la nivel de precipitaţii acestea vor fi sub formă de averse aproape în fiecare zi a intervalului 24 - 27 mai, în aproape toate regiunile,
 
BNS : Liberalizarea pretului gazelor loveste in clientii vulnerabili PDF Imprimare Email
altMăsura de liberalizare a prețului la gaze trebuie însoțită de o abordare responsabilă din partea autorităților publice implicate – Ministerul Energiei, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și ANRE.
 
Peste 500 de locuri de munca sunt vacante prin intermediul AJOFM - VEZI LISTA - PDF Imprimare Email
altPeste 500 de locuri de muncă sunt vacante în această perioadă la nivelul judeţului Botoşani prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
 
Supermarketurile, obligate să doneze mâncare PDF Imprimare Email
altDe pe 21 mai, intră în vigoare legea menită să combată risipa alimentară. Marile lanțuri de magazine şi producătorii de alimente sunt obligaţi să doneze produsele care mai au trei zile până la expirare.
 
Întreprinderile sociale pot obține atestatul de la AJOFM Botoșani care le va oferi posibilitatea de a accesa fonduri europene PDF Imprimare Email
altÎn cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani funcţionează Compartimentul Relaţii cu Angajatorii şi Economie Socială, care are printre alte obligatii şi atribuţii de atestare a întreprinderilor de economie socială, potrivit prevederilor Legii nr. 219/2015 privind economia socială.
 
Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus au demarat. Cât va dura sesiunea de accesare PDF Imprimare Email
altProgramele de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional - "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus"- vor putea fi accesate de către persoanele fizice şi juridice începând de azi.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen