Cauta

Social
Informati-vă înainte de a semna contracte sau de a plăti orice fel de comisioane sau taxe!!!! PDF Imprimare Email
altRevenim cu atenţionări pentru cetăţenii români, aflaţi în căutarea unui loc de muncă în străinătate, în condiţiile în care ne-au fost semnalate  nereguli, ilegalităţi în momentul în care aceştia  s-au adresat  unor firme private de plasare a forţei de muncă sau chiar  persoanelor  fizice care s-au interpus activitaţii de mediere.
 
Haos : Ce se întâmplă cu cartea de identitate și cardul de sănătate PDF Imprimare Email
altMinisterul Afacerilor Interne (MAI) organizează miercuri o dezbatere publică pe tema proiectului de lege privind cartea electronică de identitate, care ar putea asigura şi funcţionalitatea cardului de sănătate. Proiectul de lege nu impune schimbarea cărţii de identitate actuale, astfel că cei care refuză obţinerea cărţii de identitate electronice pot opta în continuare pentru cea simplă.
 
Azi este ultima zi în care care absolvenţii de liceu, cu sau fără bacalaureat, se pot înscrie pentru şomaj PDF Imprimare Email
altAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă că marţi este ultima zi în care absolvenţii de liceu promoţia 2017 se pot înregistra pentru indeminzaţia de şomaj, indiferent dacă tinerii au promovat sau nu examenul de bacalaureat.
 
Admitere Academia de Poliţie 2017. Cea mai mare concurenţă la Jandarmerie, 9 pe un loc PDF Imprimare Email
altSute de tineri s-au prezentat, luni dimineaţa, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” pentru a se înscrie la una dintre facultăţile universităţii. Cea mai mare concurenţă, potrivit dosarelor depuse deja la inspectoratele judeţene, este la jandarmi, unde sunt nouă candidaţi pe loc.
 
Militarii care şi-au luat concediu paternal, puşi să restituie banii PDF Imprimare Email
altMilitarii din MApN deveniţi părinţi după ianuarie 2016, cărora li s-a acordat concediu paternal (5 zile ) la naşterea copilului şi concediu de puericultură (10 zile) au fost informaţi că trebuie să restituie salariul pentru zilele din concediul specificat (până la o jumătate din salariul lunar = 15 zile).
 
Peste 700 de locuri de munca sunt vacante prin intermediul AJOFM - VEZI LISTA - PDF Imprimare Email
alt
Peste 700 locuri de munca sunt oferite de angajatori prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
 
Veşti bune pentru profesori şi medici PDF Imprimare Email
altMinistrul Educației, Liviu Pop, a dat asigurări că nu vor fi înghețate angajările nici în sistemul de Educație, nici în cel de Sănătate.
 
PROGNOZA METEO PE TREI LUNI : Temperaturi ridicate şi în lunile următoare PDF Imprimare Email
altPROGNOZA METEO PE TREI LUNI : Temperaturi ridicate şi în lunile următoare
 
Guvernul a decis : Patru zile libere de Adormirea Maicii Domnului PDF Imprimare Email
altLa data de 15 august 2017 va fi sărbătorită Adormirea Maicii Domnului, zi liberă legală în care (aproape) toți salariații trebuie să stea acasă, conform legislației muncii. În acest context, Guvernul a decis acordarea unei zile libere pentru bugetari în data de 14 august 2017, astfel încât aceștia să beneficieze de o nouă minivacanță.
 
Cuminţenia Pământului nu valorează 11 milioane de euro. Ministrul Culturii: DNA a cerut documente PDF Imprimare Email
altCuminţenia pământului nu valorează 11 milioane de euro. Afirmaţia aparţine ministrului Culturii Lucian Romaşcanu.
 
Acesta susţine că vrea să renegocieze cumpărarea operei de artă cu proprietarul.
 
68 de afaceri din Botoşani primesc finanțare de până la 44.000 de euro PDF Imprimare Email
altConform Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, 8.653 de firme au reușit punctaje finanțabile prin programul Start-up Nation România dintr-un total de 19.296 proiecte de afaceri înscrise spre finanțare la nivel național.
 
Campanie de recoltare a cerealelor fără incendii! PDF Imprimare Email
altInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani  atenţionează populaţia cu privire la consecinţele nerespectării măsurilor de prevenire a incendiilor pe timpul campaniei de recoltare a cerealelor.
 
Premierul Tudose l-a demis pe seful ANAF. Cine a fost numit la conducerea institutiei PDF Imprimare Email
bogdan stan anafPremierul Mihai Tudose l-a demis, marti, pe presedintele ANAF, Bogdan Stan .
In locul sau, a fost numita Mirela Calugareanu, director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti.
 
Locuri de munca in constructii in tarile UE PDF Imprimare Email
altLocuri de munca din domeniul constructiilor in tarile UE prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de munca in cadrul retelei EURES.
 
Şoferii disciplinați, recompensați la RCA! Poliţa de asigurare va fi cu până la 50% mai ieftină pentru ei PDF Imprimare Email
alt Şoferii disciplinaţi, care nu au parte de incidente în trafic, vor fi recompensaţi cu reduceri de până la 50% din preţul poliţei RCA. În schimb, conducătorii auto agresivi, care provoacă frecvent accidente, vor plăti cu până la 180% mai mult pentru asigurarea obligatorie.
 
Guvernul vrea să înfiinţeze megapoliţia Fiscului PDF Imprimare Email
altFiscul devine instituţia de forţă numărul unu a statului, după ce ANAF unifică toate bazele de date legate de fiscalitate cu ajutorul STS. Astfel că fiscul va şti exact câte maşini are fiecare român, ce case deţine şi ce bani încasează din chirii.
 
Angajaţii ar putea primi două noi tipuri de tichete, pe lângă cele de masă PDF Imprimare Email
altTichete-cadou pentru angajaţii care fac sport sau merg la spectacole şi citesc. Este cea mai nouă propunere legislativă a unor parlamentari de la UDMR, care, pe lângă tichetele de masă, de vacanţă sau de creşă, vor ca salariații de la stat să primească şi tichete de sport, în valoare de până la 300 de lei.
 
Statul nu vrea să plafoneze prețurile la energia electrică PDF Imprimare Email
altAutoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) nu ia în consideraţie deocamdată propunerea de plafonare a tarifelor, venită din partea Electrica, întrucât, în prezent, nu există elemente din care să reiasă că piaţa nu este funcţională,
 
Cum te poţi angaja în MAI, fără concurs, dacă eşti copil, soţ sau soţie de militar sau poliţist PDF Imprimare Email
altMinisterul Afacerilor Interne actualizează legislația pentru a clarifica regulile pe care trebuie să le îndeplinească soțul / soția, precum și copiii militarilor și polițiștilor care doresc să se angajeze fără concurs sau examen în structurile ministerului.
 
Proiect: Angajații să-și poată plăti lunar o asigurare voluntară de sănătate din impozitul pe salariu PDF Imprimare Email
altAngajații ar putea, în viitor, să-și acopere lunar, parțial sau chiar integral, o asigurare voluntară de sănătate din impozitul pe salariu, conform unui proiect de act normativ pentru modificarea Codului fiscal, ce a fost înregistrat recent la Senat.
 
Datoria externă totală a României a crescut cu 1,8 miliarde de euro în primele 5 luni PDF Imprimare Email
altDatoria externă pe termen lung a României a însumat 70,02 miliarde de euro la 31 mai 2017 (74,3 la sută din totalul datoriei externe), în creştere cu 1,5% faţă de 31 decembrie 2016, iar datoria externă totală a crescut cu 1,8 miliarde de euro, a comunicat vineri Banca Naţională a României.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen