Cauta

Politica
Candidatul la sefia PNL, Cristian Busoi, a venit in campanie la Botosani - VIDEO - PDF Imprimare Email
altCandidatul la șefia Partidului Național Liberal, Cristian Busoi, a venit în campanie la Botoșani. Acesta și-a prezentat în fața colegilor liberali botoșăneni moţiunea de candidat la preşedinţia PNL.
 
Costel Lupașcu: „Programul prima chirie a devenit funcțional” PDF Imprimare Email
altDeputatul social-democrat Costel Lupașcu a anunțat astăzi că programul „Prima chirie” reglementat prin OUG 6/2017 a devenit funcțional, în urma adoptării de către Guvern în ședința de ieri a normelor de aplicare.
 
Doina Federovici: „Din luna iunie PSD Botoșani va organiza întâlniri cu cetățenii în fiecare zonă a județului” PDF Imprimare Email
altPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că din luna iunie toate organizațiile social-democrate de pe plan local vor începe organizarea de întâlniri cu cetățenii din fiecare localitate a județului.
 
Ziua Eroilor marcată cu onoare în comuna Vlăsinești PDF Imprimare Email
altZiua Eroilor a fost marcată cu onoare în comuna Vlăsinești, sărbătorind credința și aducând deopotrivă prinos de cinstire înaintașilor ale căror nume sunt înscrise în cartea veșniciei și a zbuciumatei noastre istorii.
 
Liberalii la ceas aniversar : 142 de ani de liberalism in Romania PDF Imprimare Email
altLiberalii botoşăneni au marcat miercuri împlinirea a 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Evenimentul a fost marcat la Muzeul de Istorie din municipiu.
 
Tamara Ciofu: „Toți copiii cu cerințe educaționale speciale din învățământul preuniversitar vor beneficia de sprijin din partea statului” PDF Imprimare Email
altDeputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că toți copiii cu cerințe educaționale speciale din ciclul preuniversitar, indiferent de forma de învățământ pe care o urmează vor beneficia de sprijin din partea statului, în urma unei hotârâri de guvern care urmează să fie adoptată în perioada imediat următoare.
 
Camera Deputaților a adoptat inițiativa deputatului PSD Mihaela Huncă pentru înființarea centrelor județene de excelență ca unități conexe Ministerului Educației PDF Imprimare Email
altDeputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat că plenul Camerei Deputaților a adoptat astăzi cu 191 voturi pentru, 29 voturi împotrivă și 56 de abțineri inițiativa legislativă care prevede ca în fiecare județ să se înființeze câte un centru centru de excelență cu personalitate juridică, unitate conexă a Ministerului Educației Naționale.
 
Patru candidaţi râvnesc la postul de primar la Vlăsineşti PDF Imprimare Email
altPatru candidaţi râvnesc la postul de primar al localităţii Vlăsineşti. Alegerile locale parţiale vor avea loc pe 11 iunie, postul rămânând liber după ce Lucian Trufin a obţinut un mandat de senator social democrat.
 
Marius Budăi: „Îi asigur pe botoșăneni că legea salarizării unitare va asigura recunoașterea valorii și muncii fiecăruia” PDF Imprimare Email
altParlamentarul PSD Marius Budăi, membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat în legătură cu proiectul legii salarizării unitare, care se află în plin proces de dezbatere în Senat că prin acest act normativ se urmărește punerea în ordine a întreg sistemului național de salarizare.
 
PES Activists Botosani lupta pentru promovarea drepturilor tinerilor PDF Imprimare Email
altPlanul European pentru Tineret este o campanie emblematică a Socialiştilor Europeni, fiind promovat şi în judeţul nostru de PES Activists Botoşani și PSD Botoșani.
 
Razvan Rotaru: „Proceduri clare de recunoaștere a activităților de voluntariat pe baza cadrului național al calificărilor” PDF Imprimare Email
altCu ocazia finalizării săptămânii naționale a voluntariatului care are loc în fiecare primăvară în cea de-a treia săptămână a lunii mai, deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat că actualul Guvern va implementa proceduri clare de recunoaștere a activităților de voluntariat pe baza cadrului național al calificărilor.
 
Andrei Boariu si-a depus candidatura pentru mandatul de primar la Vlasinesti PDF Imprimare Email
altAzi social democraţi botoşăneni au depus candidatura lui  Andrei Boariu pentru funcția de primar a comunei Vlăsinești la biroul electoral de circumscripție care se află în sediul primăriei din localitate.
 
PSD Botoșani anunță depunerea candidaturii pentru primăria comunei Vlăsinești PDF Imprimare Email
altPSD Botoșani anunță că vineri, 19 mai a.c., ora 12.00 va avea loc depunerea oficială a candidaturii social-democratului, Andrei Boariu pentru funcția de primar a comunei Vlăsinești la biroul electoral de circumscripție care se află în sediul primăriei din localitate.
 
Deputatul Costel Lupașcu: „Acciza pe alimentele cu zahăr poate fi direcționată spre educație, sănătate sau pentru subvenționarea producției de legume și fructe” PDF Imprimare Email
altDeputatul PSD Costel Lupașcu s-a întâlnit miercuri 17.05.2017 cu reprezentanții Asociației Colegiul Pacienților din România în legătură cu proiectul de lege privind supraimpozitarea alimentelor cu un conținut ridicat de zahăr. În urma discuțiilor s-a ajuns la concluzia că introducerea unei accize
 
Doina Federovici: „Mai avem multe de făcut, dar rezultatele încep să se vadă în creșterea economică” PDF Imprimare Email
altPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a prezentat datele comunicate de Institutul Național de Statistică cu privire la situația economică a țării noastre după primele patru luni din acest an.
 
Deputatul PSD Mihalea Huncă a votat pentru creșterea finanțării programelor destinate ucenicilor și stagiarilor PDF Imprimare Email
alt  Deputatul PSD Mihaela Huncă a susținut în cadrul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport proiectul de lege elaborat de Guvern pentru creșterea finanțării programelor destinate ucenicilor și stagiarilor.
 
Senatorul Lucian Trufin: „În 2017, fermierii botoșănenii vor obține subvenții mai mari comparativ cu anul trecut” PDF Imprimare Email
altSenatorul PSD Lucian Trufin a declarat, marți, că potrivit datelor de la Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură, fermierii din județul Botoșani vor primi pentru anul în curs subvenții agricole pentru o suprafață cu peste 6.000 de hectare mai mare decât în anul 2016.
 
Raluca Turcan: "Am luat decizia să nu candidez la preşedinţia PNL" PDF Imprimare Email
alt
 Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că a decis să nu candideze la preşedinţia partidului, menţionând însă că vizează o funcţie în conducerea centrală a formaţiunii deoarece experienţa pe care o are ar justifica acest lucru.
 
Marius Budăi: „Legea prevenției urmează să fie adoptată de Parlament” PDF Imprimare Email
altParlamentarul PSD Marius Budăi, membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a anunțat astăzi că în ceea ce privește legea prevenției au fost finalizate consultările la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri și urmează ca proiectul să fie aprobat de Guvern și trimis la Parlament pentru adoptare.
 
Răzvan Rotaru: „Programul Primul salariu pentru angajarea absolvenților de studii superioare a intrat în line dreaptă” PDF Imprimare Email
altDeputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat astăzi că până la sfârșitul lunii iunie va intra în vigoare programul „Primul salariu”, prin care se garantează tinerilor absolvenți de studii superioare un venit brut de 2.500 lei/lună, timp de trei ani și subvenționarea angajatorului cu 50% din cheltuiala salarială, cu menținerea angajării timp de 5 ani.
 
Cinci miniștri ai Guvernului Grindeanu, pe lista neagră a lui Liviu Dragnea PDF Imprimare Email
altCinci miniștri ai Guvernului Grindeanu ar fi pe lista remaniabililor, anunță Sabina Iosub, la Ediția de weekend de la Antena 3. După scandalul indemnizațiilor, portofoliile deținute de Sevil Shhaideh, respectiv Lia Olguța Vasilescu nu ar mai fi așa sigure.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen