Cauta

Invatamant
Bani pentru obtinrea autorizatiei sanitare de functionare a scolilor - VEZI sumele si unitatile scolare - PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a avizat, astăzi, toate propunerile de obiective de investiţii la unităţile de învăţământ preuniversitar, în scopul obţinerii autorizaţiei sanitare de funcţionare.
 
Sefa ISJ ii raspunde primarului Flutur : "In timpul anului şcolar, nu se modifică reţeaua unităţilor de învăţământ” PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani nu este împotriva schimbării destinaţiei celor două clădiri care au funcţionat ca structuri ale Şcolii Gimnaziale Nr. 2 Botoşani, respectiv Grădiniţa cu program normal nr. 8 şi Şcoala Gimnazială Nr. 3, dar este pentru respectarea legislaţiei în vigoare.
 
Selectie pentru metodisti scolari la ISJ PDF Imprimare Email
altInspectoratul Școlar Județean anunță o nouă selecție a cadrelor didactice în vederea ocupării funcţiei de metodist în specialitate.
 
În baza prevederilor Legii Educaţiei Naţionale 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, a Metodologiei pentru formarea continuă a personalului didactic
 
O noua editie a burselor scolare “Prof. dr. Constantin Manolache” PDF Imprimare Email
altROTARY CLUB BOTOSANI prelungeste termenul de depunere a dosarelor in cadrul celei de-a treia editii a programului de burse scolare “Prof. dr. Constantin Manolache”.
 
Ghinion la inceput de an scolar : Salarii diminuate cu sume intre 70 si 400 de lei PDF Imprimare Email
altNoul an şcolar a început cu stângul pentru o parte dintre salariaţii din sistemul educaţional ce au primit salarii diminuate ca urmare a aplicare a Ordonanței 20 privind salarizarea. Intrată în vigoare de la 1 august aceasta a creat nemulţumiti în rândul  personalului didactic auxiliar și nedidactic.
 
Director nou la Scoala Hiliseu Horia PDF Imprimare Email
altDe marţi după amiază Şcoala Gimnazială Nr. 1 Hilişeu Horia are un nou director. Consiliu de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a numit cu delegaţie pe profesorul de istorie Iulian Cătălin Nechifor. 
 
Expert neamt la ISJ Botosani PDF Imprimare Email
alt În perioada 19.09.2016-01.10.2016, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani va beneficia de consultanţă gratuită din partea unui expert german, prin programul Senior Expert Service (SES), în cadrul proiectului intitulat "Îmbunătățirea relaţiilor de colaborare și comunicare între părinți și școală în România și în cadrul Europei".
 
Proiecte de lege, în dezbaterea Parlamentului: Ce noutăţi pregătesc aleşii pentru elevi şi preşcolari PDF Imprimare Email
alt
Mai multe proiecte de lege care vizează sistemul de învăţământ se află în dezbaterea Parlamentului. Vizaţi de propunerile legislative sunt elevii şi preşcolarii. În timp ce unii aleşi vor ca elevii să primească pachete alimentare şi produse de igienă orală, alţi parlamentari vor înfiinţarea mai multor creşe.
 
Zeci de localitati fara scoli cu autorizatie de functionare PDF Imprimare Email
altZeci de localităţi din judeţul Botoşani nu au nicio şcoală cu autorizaţie sanitară de funcţionare. Cauza comună a acestora este lipsa apei.
 
Anuntat demis, directorul de scoala condamnat penal este inca in functie PDF Imprimare Email
altDirectorul Daniel Marian Şalabină, condamnat pentru contrabandă de ţigări, este încă în funcţie la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Hilişeu -  Horia. Inspectorul şcolar Ciprian Manolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat de marţi că acesta va fi înlocuit
 
Iniţiativă legislativă a Ecaterinei Andronescu pentru amânarea concursurilor de directori din şcoli până vara viitoare PDF Imprimare Email
altComisia de Învăţământ a Senatului, condusă de Ecaterina Andronescu, a introdus o modificare legislativă pe Legea Educaţiei prin care ar putea fi amânate concursurile pentru posturile de directori din şcoli, până vara viitoare, deşi ministerul a programat competiţia pentru această toamnă.
 
Echipa de control de la Ministerul Educatiei vine la Inspectoratul Scolar Judetean PDF Imprimare Email
altSăptămâna viitoare o echipă mixtă de la Ministerul Educației va începe evaluarea activității inspectorilor şcolari din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani. Evaluarea are în vedere verificarea aspectelor care țin de asigurarea calității, de management educational și de audit financiar.
 
Semnal de alarma al sindicalistilor din educatie : Propunere a liberalilor - marirea normei didactice PDF Imprimare Email
altÎntr-o intervenție publică din data de 13 septembrie 2016, doamna Alina Gorghiu, co-președintele PNL, a anunțat că ,, partidul pe care îl conduce va susține , în programul de guvernare, ideea măririi numărului de ore pe norma didactică, cea mai mică din Uniunea Europeană, astfel încât să crească salariile dascălilor”.
 
Lider sindical : "Concursul pentru directori si directori adjuncti in scoli este tot politic" PDF Imprimare Email
altConcursul pentru directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ va aduce în funcţii oameni sprijiniţi politic. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ (LSI) susţine că atâta timp cât din  comisiile de concurs fac parte consilieri locali
 
Directorul de scoala trimis in judecata, inlocuit la conducerea scolii PDF Imprimare Email
altÎn această după amiază membrii Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean vor stabili un director nou pentru  Şcoala Nr 1. Hilieşeu Horia în locul lui Marian Daniel Şalabină.
 
Emotii la un nou inceput de an scolar PDF Imprimare Email
altEmoţii, buchete de flori şi curiozitate pentru un nou început la debutul unui nou an şcolar.  Azi unităţile şcolare au primit în noul an şcolar peste 67.000 de elevi botoşăneni.
 
Ultima zi de vacanta, prima zi de scoala PDF Imprimare Email
Luni elevii revin la şcoală, după vacanţa de vară.
Astfel, anul şcolar 2016-2017 începe luni, 12 septembrie, are 35 de săptămâni de cursuri, însumând 169 de zile lucrătoare, şi se structurează în două semestre: semestrul I (12 septembrie 2016 - 3 februarie 2017) şi semestrul al II-lea (13 februarie 2017 - 16 iunie 2017.
 
Metodologia pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în şcoli a fost aprobată PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Mircea Dumitru, a aprobat prin ordin, metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, a anunţat instituţia.
 
Liceeni botosaneni au sansa sa invete un an in SUA PDF Imprimare Email
altLiceenii botoşăneni care sunt acum în clasele a IX-a - a XI-a au posibilitatea să înveţe un an în Statele Unite ale Americii.
Pe perioada bursei aceştia vor fi cazaţi de familii din SUA. Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ministerul Educaţiei şi American Councils for International Education
 
Directorii de scoli in sedinta cu sefii ISJ PDF Imprimare Email
altConducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) a convocat pentru vineri dimineață consfătuirea cu directorii unităților școlare botoșănene. Ședința a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor
 
Solutie data de sefa ISJ pentru salvarea Liceului Elie Radu PDF Imprimare Email
altSituaţia semnalată de profesorii de la Liceul Tehnologic "Elie Radu" din municipiu aleşilor locali şi primarul Cătălin Flutur nu este străină Mihaelei Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Școlar Județean. 
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen