Cauta

Invatamant
Ministrul Educației, decizie radicală: Verificăm toate unităţile şcolare din România PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a anunţat, vineri, că a solicitat inspectoratelor şcolare să verifice din nou unităţile de învăţământ din ţară.
 
Elevii de clasa a XII - a termina azi cursurile PDF Imprimare Email
altElevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar azi, pentru a se putea pregăti de Bacalaureat, care va începe în 6 iunie. Pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat, înscrierile au început luni şi se vor finaliza azi.
 
Sute de candidati vor sa fie titulari in scolile botosanene PDF Imprimare Email
 
altSute de candidaţi s-au înscris la concursul de titularizare pentru a avea un post sigur în şcolile botoşănene. Astfel la concursul ce va avea loc pe 12 iunie s-au înscris 583 de candidaţi,
 
Greu de ocupat : Nimeni nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de inspector scolar general adjunt la ISJ Botosani PDF Imprimare Email
altPostul de inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean nu a prezentat niciun interes. La concursul organizat de Ministerului Educației, pentru care înscrierile au avut loc până azi la ora 16.00, nu s-a înscris nicio persoană.
 
BACALAUREAT 2017 : Au început înscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului PDF Imprimare Email
altÎnscrierile pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat au început azi şi se vor încheia pe 26 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Cursurile claselor a XII-a se vor finaliza pe 26 mai,
 
Premii obtinute de elevii botosaneni la etapa nationala a concursului "Ionel Teodoreanu" Iasi PDF Imprimare Email
altElevii botoşăneni au obţinut premii la etapa naţională a concursului naţional transcurricular de lectură şi interpretate  "Ionel Teodoreanu" Iaşi. Competiţia a avut loc în perioda 19 - 21 mai.
 
Liceele isi prezenta oferta educationala la Targul Liceelor si Targul Meseriilor PDF Imprimare Email
altLiceele botoşănene au venit azi în sprijinul absolvenţilor de gimnaziu în alegerea drumului ce îl vor uma după ce vor termina clasa a VIII-a. De la ora 12.00 la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" a început Târgul Liceelor şi Târgul Meseriilor.
 
Trei unităţi școlare din judeţul Botoșani vor primi titlul de „Şcoală Europeană” PDF Imprimare Email
altTrei unităţi școlare din judeţul Botoșani vor primi titlul de „Şcoală Europeană”, în acest an, 2017, la cea de a XIV-a ediţie a concursului naţional organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale.
 
Programul "A doua sansa" are loc doar in patru scoli din judet PDF Imprimare Email
altBotoşănenii ce doresc să-şi continuie studiile dar sunt la o vârstă înaintată o pot face în cadrul programului "A doua şansă". Din păcate însă acest program nu se derulează la nivelul niciunei unităţi şcolare din municipiu, doar în unităţi din judeţ.
 
Lupta pentru gradatiile de merit : Dosare cu sute de pagini verificate de membrii comisiilor ISJ PDF Imprimare Email
altAngajaţii din sistemul educaţional botoşănean râvnesc o gradaţie de merit care le aduce un plus la salariu de 25% pe următorii cinci ani.
 
Premii de exceptie ale elevilor botosaneni la Olimpiada de Lingvistica. Unul dintre ei va merge la Dublin PDF Imprimare Email
alt
 
Patru elevi botoșăneni care au participat la faza națională a Olimpiadei de Lingvistică, ce s-a desfășurat la Ilfov au obţinut rezultate remarcabile.
 
Absolventii de gimnaziu sunt asteptati la Targul Liceelor PDF Imprimare Email
altAbsolvenţii de gimnaziu sunt aşteptaţi la Târgul Liceelor.  Aceştia vor avea posibilitatesă consulte oferta educaţională de liceu la Târgul Liceelor. Şi în acest an Inspectoratul Şcolar Judeţean va organiza Târgul pe 19 şi 20 mai în sala de sport a Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi".
 
Elevii de clasa a VI-a încep evaluarea naţională. Prima probă, limbă şi comunicare PDF Imprimare Email
altMiercuri, 10 mai, elevii din clasa a VI-a susţin proba scrisă la limbă şi comunicare în cadrul evaluării naţionale, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, urmând ca joi să aibă loc şi testul la matematică şi ştiinţe.
 
Se schimbă metoda de calcul a mediei pentru admiterea la liceu. Ministerul Educaţiei: Evaluarea Naţională va conta în proporţie de 80% PDF Imprimare Email
altMetoda de calcul a mediei pentru admiterea la liceu se schimbă din acest an, ponderea mediilor din clasele gimnaziale scăzând la 20%, faţă de 25 % cât a fost până acum, restul de 80% fiind reprezentat de media de la Evaluarea Naţională, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.
 
De azi incep inscrierile la gradinita PDF Imprimare Email
altReînscrierile copiilor în învățământul preșcolar vor începe luni, iar înscrierile din 22 mai, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).  Cei care sunt deja la grădiniță vor putea fi reînscriși pentru anul următor, iar înscrierea noilor-veniți se va face începând cu 22 mai.
 
Ministerul Educatiei organizeaza concurs pentru sef adjunct la ISJ Botosani PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei Naționale organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.
 
Schimbări majore în învăţământ: Unele unităţi şcolare vor putea primi certificat de liceu anteprenorial PDF Imprimare Email
altPotrivit unei iniţiative a reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, unele licee ar putea primi certificate de anteprenoriat, în urma unor competiţii. Anteprenoriatul va ajunge şi în universităţi, prin înfiinţarea unor societăţi studenţeşti care vor pune în practică idei de afaceri.
 
Încă o minivacanţă de 5 zile pentu elevi PDF Imprimare Email
altNici bine nu s-au întors şcoală după vacanţa de Paşte şi 1 mai, că au început deja discuţiile referitoare la următoarea minivacanţă a elevilor. Mai precis, zilele de 1 iunie (joi), care este zi liberă legală, şi 5 iunie (luni), declarată, de asemenea, zi liberă ca fiind a doua zi de Rusalii.
 
Evaluarea Naţională 2017 : Elevii claselor a IV-a susţin probele la limba română şi matematică PDF Imprimare Email
 altElevii de clasa a IV-a vor susţine în această săptămână probele la Limba română şi matematică şi ştiinţele naturii, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.
 
Ministerul Educaţiei: Din 8 şi 22 mai, vor începe reînscrierile şi înscrierile la grădiniţă PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei Naţionale anunţă că din data de 8 mai, vor începe reînscrierile pentru copiilor care frecventează grădiniţa în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul şcolar 2017-2018, iar înscrierile se vor derula începând cu 22 mai.
 
VEZI rezultatele la concursul de definitivare PDF Imprimare Email
alt Ministerul Educației a publicat, marți, rezultatele obținute de candidați la examenul de definitivare în învățământ.
La nivelul județului Botoșani, din 117 candidați un număr de 83 au promovat, având medii de minim 8.00, reprezentând un procent de 70,94%, în timp ce 34 nu au promovat.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen