Cauta

Invatamant
Sute de posturi vacante in scolile botosanene PDF Imprimare Email
altO nouă şedinţă publică pentru ocuparea posturilor vacante în şcolile botoşănene va avea loc mâine, începând cu ora 10.00 în Aula Colegiului Naţional "A. L. Laurian".
 
Oferta de locuri de munca la ISJ : Peste o mie de catedre sunt vacante PDF Imprimare Email
altPeste o mie de posturi în sistemul educaţional botoşănean mai sunt vacante la nivelul şcolilor cu mai puţin de o lună de la începerea noului an şcolar. Cu toate acestea oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că până pe 12 septembrie toate posturile vor fi ocupate.
 
Bacalaureat : Absenti la proba scrisa de limba romana PDF Imprimare Email
altS-au înscris la proba scrisă de limba română a  examenului de bacalaureat dar nu s-au prezentat. Din datele prezentate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean la proba de azi s-au înscris 288 de candidaţi şi s-au prezentat 235. În timpul probei nu s-a înregistrat niciun incident.
 
Încep probele scrise ale Examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea de toamnă PDF Imprimare Email
altDe azi încep examenele scrise pentru cei peste 500 de absolvenţi de liceu care s-au înscris la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an, cea de toamnă, prima examinare urmând să fie la Limba şi literatura română.
 
Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru: Nu voi ezita să trimit Corpul de Control să verifice numirile directorilor la şcoli PDF Imprimare Email
altMircea Dumitru, ministrul Educaţiei, anunţă că nu va ezita să trimită Corpul de Control să verifice modul în care se fac numirile directorilor la şcoli, după ce a primit sesizări privind unele numiri prin detaşasare care au fost făcute în unele instituţii de învăţământ.
 
Reguli noi in scoala : Elevii le pot cere socoteală profesorilor pentru notele primite PDF Imprimare Email
altReguli noi în şcoli, din această toamnă. Elevii le pot cere socoteală profesorilor pentru notele primite şi pot folosi telefoanele mobile în timpul orelor „în scop educaţional”, nu mai pot fi mustraţi în faţa clasei, iar, dacă îşi corectează comportamentul, nu li se va mai scădea nota la purtare,
 
BACALAUREAT 2016 : Incepe sesiunea de toamna PDF Imprimare Email
altBacalaureatul de toamnă debutează marți, 16 august, iar la Botoșani în cele două centre de examen sunt așteptați să susțină probele peste 500 de candidați. La cea de-a doua sesiune s-au înscris 585 de elevi, din care 455 vor susţine examenul  la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din municipiu Botoșani iar  130 la Colegiul Național „G. Ghica”, din Dorohoi.
 
Cresc salariile in educatie PDF Imprimare Email
alt Guvernul a aprobat  metodologia prin care se calculează drepturile salariale reglementate prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr.20/2016. Este vorba de stabilirea drepturilor salariale, începând cu august 2016, pentru personalul didactic de predare, de conducere, îndrumare și control și pentru personalul didactic auxiliar din învățământul de stat.
 
Premii obtinute de elevii botosaneni la Concursul de fizică și chimie pentru elevii din mediul rural ”Impuls Perpetuum” PDF Imprimare Email
Picture În perioada 07 – 11 august 2016, la Călărași, s-a desfășurat Concursul de fizică și chimie pentru elevii din mediul rural ”Impuls Perpetuum”. La acest concurs județul Botoșani a fost reprezentat de 3 elevi:
 
Elevi botosaneni la Concursul Interdisciplinar INFOEDUCAȚIE PDF Imprimare Email
altConcursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea. Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.
 
Elevi botosaneni premiati la Olimpiada Națională de ”Științe pentru Juniori” PDF Imprimare Email
logomiÎn perioada 31 iulie – 04 august 2016, la Hunedoara, s-a desfășurat Olimpiada Națională de ”Științe pentru Juniori”.
 
La Olimpiada Națională de ”Științe pentru Juniori”, județul Botoșani a fost reprezentat de 5 elevi.
 
Bani pentru cadrele didactice botosanene PDF Imprimare Email
altCadrele didactice botoşănene vor primi sume de bani în urma calcurării  dobânzilor ce nu au fost acordate la restanţele salariale obţinute în urma unor procese în instanţă deschise de sindicate.
 
Şcolile şi universităţile nu vor mai solicita copii legalizate PDF Imprimare Email
altElevii şi studenţii nu vor mai fi obligaţi să prezinte la înscriere copii legalizate după documente oficiale, potrivit unui ordin de ministru semnat marţi de ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru.
 
Au fost afisate notele finale la Titularizare PDF Imprimare Email
altCandidaţii ce au susţinut concursul de titularizare au aflat azi rezultatele finale, după contestaţii. Acestea au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei.
 
DEFINITIVARE : Emotii pentru candidatii ce sustin examenul PDF Imprimare Email
altMaine, 4 august 2016, la Liceul cu Program Sportiv Botoşani, va avea loc proba scrisă din cadrul
Examenului Naţional de Definitivare în Învăţământ- sesiunea 2016.
 
Elevii de la clasele XI şi XII vor primi manuale gratuite, pentru prima dată în 26 de ani PDF Imprimare Email
altElevii de la clasele XI şi XII vor primi manuale gratuite pentru prima dată în ultimii 26 de ani, reprezentanţii editurilor având negocieri, săptămâna aceasta, cu Ministerul Educaţiei, urmând ca luni să înceapă contractarea editurilor care vor asigura manualele.
 
ADMITERE 2016 : VEZI rezultatele la a doua etapa a admiterii la liceu PDF Imprimare Email
altAzi a avut loc a doua etapă a admiterii computerizate la liceu. La nivelul județului Botoșani au mai fost repartizați 15 elevi.
 
ADMITERE 2016 : Azi are loc etapa a doua a admiterii la liceu PDF Imprimare Email
altAbsolvenții de gimnaziu care nu au prins un loc la liceu vor fi repartizaţi în a doua etapă şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat. La nivelul judeţului Botoşani au rămas neocupate, după prima etapă a admiterii computerizate, 559 de locuri.
 
TITULARIZARE 2016 : VEZI notele de la Botosani PDF Imprimare Email
altCandidatii ce au sustinut concursul de titularizare au aflat azi notele.Un candidat care a susţinut proba la biologie a obţinut nota maximă.
 
Fonduri de la Ministerul Educatiei pentru doua scoli din Botosani PDF Imprimare Email
altMinisterul Educației Naționale și Cercetării Științifice a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru încă două unități de învățământ preuniversitar din județul Botoșani: Școala Gimnazială nr. 4 Storești, comuna Frumușica și Școala Gimnazială “Nicolae Călinescu” Coșula.
 
Admitere Facultate 2016: Care sunt preţurile de la facultăţile private PDF Imprimare Email
altFacultăţile private au taxe care pornesc de la 1.800 de lei pe an şi în unele cazuri sunt mai mici decât la facultăţile de stat, acesta fiind unul din motivele pentru care unii tineri care au intrat la taxă la stat preferă să opteze pentru o facultate privată.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen