Cauta

Invatamant
Profesorii renunta la catedra : Un an aleg sa munceasca in strainatate PDF Imprimare Email
altRenunţă la postul de catedră pentru un an şi de cele mai ulte ori aleg această variantă pentru a munci în străinătate. În această situaţie sunt câteva cadre didactice care aleg să-şi rotunjeazcă veniturile optând pentru un an concediu fără plată în sistemul educaţional botoşănean.
 
În grădiniţele din Botoşani vor avea loc serbări de Crăciun PDF Imprimare Email
Imagini pentru mos craciun
În grădiniţele din Botoşani vor avea loc serbări de Crăciun. Oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani au făcut această precizare ca urmare a unor informaţii ce au apărut în ultimul timp potrivit cărora Viorica Preda, inspector general în Ministerul Educaţiei, a anunţat că nu vor mai fi organizate astfel de evenimente.
 
Olimpici botoşăneni premiaţi de Ministerul Educaţiei PDF Imprimare Email
altPalatul Naţional al Copiilor Bucureşti a găzduit ieri festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut distincţii la olimpiadele şi concursurile internaţionale pe discipline, a profesorilor care i-au pregătit şi a unităţilor unde aceştia îşi desfăşoară activitatea.
 
Minivacanţă şi pentru elevii botoşăneni PDF Imprimare Email
Imagini pentru elevi 1 decembrie
Minivacanţă şi pentru elevii botoşăneni ce reveni la cursuri luni, 5 decembrie, dar vor recupera însă orele neefectuate pe 2 decembrie. „Cursurile planificate pentru 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016 - 2017,
 
Ancheta finala la Scoala Tudora : "Evenimentul nu poate fi imputat în mod expres niciunui cadru didactic sau nedidactic" PDF Imprimare Email
altOficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean au finalizat ancheta la Școala Gimnazială "Tiberiu Crudu" din localitatea Tudora, unde doi elevi au fost răniți de o poartă, în timpul unei pauze, a finalizat verificările. Niciun cadru didactic sau nedidactic nu este vinovat de producerea evenimentului iar conducerea unităţii va lua măsuri suplimentare pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.
 
Ministerul Educatiei nu interzice serbarile de Craciun in gradinite PDF Imprimare Email
Imagini pentru mos craciun gradinita
Ministerul Educatiei a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca nu a incercat sa interzica sau sa restrictioneze desfasurarea serbarilor scolare in gradinite, si ca ele pot fi organizate in continuare de catre educatori. Precizarile vin dupa ce pe internet a circulat o notificarea trimisa de un inspectorat judetean
 
Premii obtinute de elevii botosaneni la Concursul Naţional Vrânceanu - Procopiu PDF Imprimare Email
altÎn perioada 25-27 noiembrie 2016 s-a desfășurat la Bacău, cea de-a XVIII ediție a Concursului Național de Matematică și Fizică “Vrânceanu-Procopiu”. La acest concurs au participat peste 110 elevi  de liceu din întreaga țară.
 
Elevii de școală primară și de gimnaziu nu vor lucra mai mult de două ore la teme PDF Imprimare Email
alt Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a declarat că urmează să dea, luni, un ordin prin care să reglementeze câte ore trebuie să lucreze acasă un elev pentru teme.
 
Conducerea Prefecturii vizitată de liceeni „altfel” PDF Imprimare Email
altLiceeni din clasa a X – a G a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” au vizitat vineri dimineaţă Instituţia Prefectului pentru a-şi face o imagine la faţa locului în ceea ce priveşte specificul activităţii acesteia.
 
Candidatii botosaneni la concursul de director de scoala sunt multumiti de rezultate PDF Imprimare Email
altCandidaţii ce au susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de director sau director adjunct al unităţilor de învăţământ botoşănene au fost mulţumiţi de evaluare şi notele obţinute.
 
Bani insuficienti pentru plata salariilor cadrelor didactice PDF Imprimare Email
altUltimele luni din an aduc aceeaşi problemă la nivelul administraţiilor locale respectiv lipsa fondurilor pentru plata salariilor cadrelor didactice. Probleme sunt în mediul rural, dar și la orașe. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ (LSI), speră ca acest deficit să fie acoperit prin rectificarea de buget
 
Premii şi distincţii ale elevilor botoşăneni la Festivalul de teatru bilingv „Eugène Ionesco”, Buzău PDF Imprimare Email
altÎn perioada 18-20 noiembrie s-a desfăşurat la Buzău Festivalul de teatru bilingv „Eugène Ionesco”, ediţia a VIII-a. La festival au concurat trupe din Buzău, Vaslui, Piatra Neamţ, Botoşani, Slobozia, Zimnicea, Piteşti. Festivalul a avut două secţiuni, în limba română şi în limba franceză, iar concurenţii au evoluat pe grupe de vârstă: elevii de gimnaziu şi elevii de liceu.
 
Soferul de microbuz scolar raspunzator de paza elevilor de la Scoala Tudora PDF Imprimare Email
altIncidentul de la Şcoala "Tiberiu Crudu" din Tudora unde un elev a ajuns la spital la Iaşi după ce a fost lovit de poarta unităţii şcolare a dus la o anchetă la nivelul unităţii care este monitorizată de inspectorii şcolari.
 
Elevi botosaneni premiati la concursul de chimie ”Acad. Cristofor Simionescu" PDF Imprimare Email
Imagine similară
Sâmbătă, 19 noiembrie, a avut loc concursul adresat viitorilor chimiști ”Acad. Cristofor Simionescu". Concursul se adresează elevilor pasionați de chimia aplicată și protecția mediului.
 
Elevi reveniti la studii in scolile botosanene din strainatate PDF Imprimare Email
altPeste o sută de elevi au revenit în şcolile botoşănene la începutul acestui an şcolar din străinătate. Conform datele prezentate de inspectorul şcolar Ciprian Manolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, în această situaţie sunt 114 elevi.
 
VEZI rezultatele la concursul pentru directorii de școli, înainte de contestații PDF Imprimare Email
altPe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost publicate rezultatele  concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani.
 
Noi reglementări privind dezvoltarea învățământului profesional dual PDF Imprimare Email
altCadrul normativ privind organizarea și funcționarea învățământului profesional dual a fost completat în ședința de Guvern de astăzi, printr-o Ordonanță de urgență care actualizează reglementările în materie din Legea Educației Naționale nr. 1/2011.
 
Sistemul educational ramane politizat si dupa concursul pentru directori : "Era mai bine ca el să se fi filmat în casă" PDF Imprimare Email
altOrganizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct nu a dus la depolitizarea în sistem. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, susţine că organizarea concursului este un beneficiu pentru sistem, dar că sunt şi hibe care nu pot fi trecute cu vederea în organizarea lui.
 
Un nou succes pentru elevul Stefan Balauca PDF Imprimare Email
altElevul Bălăucă Ștefan Răzvan, din clasa a XI-a de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani a obținut Premiul I și Premiul de Excelență la Concursul Național de Matematică Laurentiu Panaitopol, secțiunea O.I.M. (Olimpiada Internațională de Matematică), acesta fiind  un criteriu pentru selecția loturilor naționale de matematică.
 
Schimbări în educaţie : Şcolile de masă ar putea avea clase pentru elevii cu nevoi speciale PDF Imprimare Email
altGuvernul României a pus în dezbatere publică o Ordonanţă de Urgenţă care propune o serie de modificări importante ce vor fi aduse Legii Educaţiei Naţionale, fiind vizate, printre altele, şcolile doctorale, Evaluarea Naţională, Bacalaureatul şi învăţământul pentru copiii cu nevoi speciale.
 
Copiii din şcolile primare ale zilelor noastre vor avea meserii care azi nu există PDF Imprimare Email
altPeste 60% din copiii care acum încep şcoala primară vor avea meserii care azi nu există, în contextul în care peste 50% din joburile actuale ar putea fi afectate de automatizare, companiile fiind preocupate de securitatea cibernetică, urmare a dependenţei de tehnologie, potrivit Business Magazin.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen