Cauta

Invatamant
ADMITERE 2016 : VEZI rezultatele la a doua etapa a admiterii la liceu PDF Imprimare Email
altAzi a avut loc a doua etapă a admiterii computerizate la liceu. La nivelul județului Botoșani au mai fost repartizați 15 elevi.
 
ADMITERE 2016 : Azi are loc etapa a doua a admiterii la liceu PDF Imprimare Email
altAbsolvenții de gimnaziu care nu au prins un loc la liceu vor fi repartizaţi în a doua etapă şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat. La nivelul judeţului Botoşani au rămas neocupate, după prima etapă a admiterii computerizate, 559 de locuri.
 
TITULARIZARE 2016 : VEZI notele de la Botosani PDF Imprimare Email
altCandidatii ce au sustinut concursul de titularizare au aflat azi notele.Un candidat care a susţinut proba la biologie a obţinut nota maximă.
 
Fonduri de la Ministerul Educatiei pentru doua scoli din Botosani PDF Imprimare Email
altMinisterul Educației Naționale și Cercetării Științifice a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru încă două unități de învățământ preuniversitar din județul Botoșani: Școala Gimnazială nr. 4 Storești, comuna Frumușica și Școala Gimnazială “Nicolae Călinescu” Coșula.
 
Admitere Facultate 2016: Care sunt preţurile de la facultăţile private PDF Imprimare Email
altFacultăţile private au taxe care pornesc de la 1.800 de lei pe an şi în unele cazuri sunt mai mici decât la facultăţile de stat, acesta fiind unul din motivele pentru care unii tineri care au intrat la taxă la stat preferă să opteze pentru o facultate privată.
 
Sute de unitati scolare botosanene nu au asigurata paza PDF Imprimare Email
altLa nivelul judeţului Botoşani sunt sute de unităţi şcolare care nu au pază. Din datele centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean, din cele 521 de unităţi şcolare cu personalitate juridică, 458 nu au niciun fel de pază.
 
Abandonul scolar, una dintre problemele nerezolvate ale sistemului educational PDF Imprimare Email
altÎnvăţământul românesc stă din ce în ce mai prost. Ultimele statistici arată faptul că peste un sfert din elevii de clasa a VIII-a nu îşi continuă studiile.
 
Scoala începe pe 12 septembrie. Ministerul Educaţiei a aprobat structura anului şcolar 2016 - 2017 PDF Imprimare Email
altCursurile anului şcolar 2016-2017 încep luni, 12 septembrie, potrivit structurii anului şcolar aprobate miercuri, 20 iulie, de Ministerul Educaţiei, care a lăsat la latitudinea şcolilor să aleagă una din trei posibile săptămâni pentru desfăşurarea programului „Şcoala Altfel”.
 
TITULARIZARE 2016 : Peste o suta de candidati au renuntat sa sustina proba scrisa PDF Imprimare Email
Emoţii azi pentru sute de aspiranţi la un post de titular în sistemul educaţional botoşănean. O parte dintre cei însciecrişi însă fie nu s-au prezentat la probă fie au părăsit sala după ce au primit subiectele invocând motive personale.
 
TITULARIZARE 2016 : Azi sustin concursul peste 500 de candidaţi la Botosani PDF Imprimare Email
titularizare 1Sute de aspiranţi de un post de titulari susţin azi concursul de titularizare. Din datele prezentate de Mihaela Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, la nivelul judeţului Botoşani s-au înscris la concurs 526 de candidaţi pentru un total de 899 de posturi vacante.
 
ADMITERE 2016 : Sute de locuri libere la liceu, in urma primei repartizari computerizate - VEZI LISTA PDF Imprimare Email
altSute de locuri la liceele botoşănene au rămas libere după prima etapă a repartizării computerizate. Conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei au rămas vacante la Botoşani 559 de locuri.
 
ADMITERE 2016 : Sute de liceeni cu medii de doi si trei PDF Imprimare Email
altSute de elevi botoşăneni au devenit liceeni cu medii de admitere sub patru. Din datele prezentate pe site-ul Ministerului Educaţiei, vor urma cursurile liceale 296 de elevi cu medii sub patru.
 
ADMITERE 2016 : A avut loc prima etapa a repartizarii la liceu PDF Imprimare Email
altAzi a avut loc prima etapa a admiterii la liceu. În intervalul 21-29 iulie, elevii îşi pot depune dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi.
 
BACALAUREAT 2016 : Contestatiile au adus note marite cu mai mult de 1,5 puncte PDF Imprimare Email
altContestaţiile depuse la examenul de bacalaureat au adus şi în acest an diferențe mari de notare între nota inițială și cea de după contestații. Din datele centralizate la nivelul Inspectoratul Școlar Județean, în cazul a 20 de lucrări au fost creșteri mai mari de 1,5 puncte în urma contestațiilor.
 
Directorii si directorii adjuncti sunt in focul evaluarii manageriale PDF Imprimare Email
altDirectorii şi directorii adjuncţi din unităţile şcolare au emoţii : în această perioadă au loc evaluările manageriale pentru anul şcolar 2015 - 2016. Din cele declarate de Mihaela Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, la finalul lunii august se va definitiva
 
BACALAUREAT 2016 : Au inceput inscrierile pentru sesiunea de toamna PDF Imprimare Email
altElevii de clasa a XII -a ce au ratat examenul de bacalaureat se pot înscrie la sesiunea de toamnă a examenului. Înscrierile au început de luni, 18 iulie, şi durează până vineri,  pe 22 iulie.
 
TITULARIZARE 2016 : Sute de candidati sunt asteptati la concurs PDF Imprimare Email
altEmoţii pentru sutele de candidaţi botoşăneni ce s-au înscris la concursul de titularizare. La concursul ce are loc pe 20 iulie vor participa 526 de candidaţi.
 
BACALAUREAT 2016 : Liceu din Botoşani cu un singur candidat ce a promovat examenul - VEZI unitatile liceale cu cei mai putini candidati promovati PDF Imprimare Email
altUn singur candidat a promovat examenul de bacalaureat la o unitate liceeală din Botoşani, în timp ce la alte unităţi au reuşit să promoveze examenul doi sau trei candidaţi.
 
Elevii de 10 de la evaluarea si bac vor fi premiati de Ministerul Educatiei PDF Imprimare Email
altZece elevi botoşăneni care au obţinut media maximă la evaluarea naţională şi bacalaureat din acest an vor fi premiaţi de Ministerul Educaţiei.
 
BACALAUREAT 2016 : Judetul Botosani in topul judetelor dupa promovare la nivel national PDF Imprimare Email
 
altRata de promovare înregistrată de absolvenţii care au susţinut probele în prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2016 a crescut cu 1,4% după soluţionarea contestaţiilor: de la 66,7% la 68,1% (cu 0,3% peste rata de promovare de la finalul primei sesiuni din anul trecut).
 
BACALAUREAT : Doua medii de 10 la Botosani PDF Imprimare Email
altContestaţiile au fost cu noroc pentrru doi candidaţi  de la bacalaureat. În urma rezolvării contestaţiilor aceştia au obţinut media 10.00.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen