Cauta

Invatamant
Un elev din Botoșani s-a calificat la olimpiada internațională de franceză PDF Imprimare Email
altUn elev din Botoșani s-a calificat la olimpiada internațională de franceză. Este vorba despre elevul Octavian Eusebiu Halici, din clasa a X-a, de la Liceul "Regina Maria" din Dorohoi.
 
Liceenii români primesc burse de studiu în Marea Britanie PDF Imprimare Email
altElevii de liceu pot petrece clasa a XI-a într-o şcoală din Marea Britanie, prin programul de burse HMC - Projects in Central and Eastern Europe, organizat de Junior Achievement (JA) România, împreună cu Headmasters` & Headmistresses` Conference, în 14 ţări din Europa Centrală şi de Est.
 
Seful de la educatie acuza : "Pregătirea iniţială a celor care vor să devină profesori este precară" PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a declarat, miercuri, că pregătirea actuală a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar este precară, fiind nevoie de introducerea unor noi module de formare a viitorilor dascăli, pentru a avea un sistem educaţional de calitate în România.
 
Emotii pentru viitori directori si directori adjuncti : Admisii la proba scrisa sustin probele in fata comisiilor de examen PDF Imprimare Email
altDe ieri candidații la concursul de directori și directori adjuncți ce au promovat proba scrisă au început alte două probe: ANALIZA CV-ULUI (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezența candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor și punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV),
 
Premii obtinute de elevii botosaneni la Concursul "Un condei numit Fair Play" PDF Imprimare Email
altComitetul Olimpic şi Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, au organizat Concursul naţional de literatură şi jurnalism sportiv, intitulat Un condei numit Fair Play, ajuns la cea de-a XVI-a ediţie.
 
Promovarea la concursul pentru directori la Botosani este peste media nationala PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei anunţă că rata de promovare la proba scrisă a concursului pentru directorii de şcoli care a avut loc miercuri este de 83,7%. La nivelul judeţului Botoşani, conform datelor finale publicate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean, din cei 156 candidaţi înscrişi, unul a fost absent, 18 respinşi şi 137 admişi.
 
VEZI rezultatele finale la proba scrisa la concursul de directori si directori adjunct PDF Imprimare Email
altPe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost afişate rezultatele finale la proba scrisa la concursul de directori si directori adjunct.
 
Doi candidati la functii de conducere in scoli au obtinut punctaj maxim la Botosani PDF Imprimare Email
altDoi candidaţi ce au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct de şcoli au obţinut punctajul maxim. În urma afişării rezultatelor 50 de puncte au obţinut
 
VEZI notele la concursul pentru directori si directori adjuncti din scoli PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean a publicat miercuri seară rezultatele obţinute la  proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Botoşani.
 
Emotii azi pentru aspirantii la un post de director in scoli PDF Imprimare Email
O nouă zi de emoţii, un alt hop pentru directorii de şcoli: testul grilăEmoţii azi pentru aspiranţii la un post de director şi director adjunct. După opt ani azi  a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea unei funcţii de conducere în sistemul educaţional botoşănean. De la 10 la 12 aceştia au susţinut proba scrisă urmând ca membrii comisiilor de concurs să evalueaze testul-grilă în această după amiază după expirarea duratei maxime de rezolvare,
 
Elevul de aur al municipiului, Stefan Balauca se pregateste de o noua competitie PDF Imprimare Email
altElevul de aur al municipiului, Ştefan Bălăucă se pregăteşte de o nouă competiţie. Elevul din clasa a XI -a de la Colegiul Naţional M. Eminescu a fost invitat să participe sâmbătă, 29 octombrie, la Călăraşi la un concurs internaţional. 
 
Patru candidati respinsi la concursul de directori de scoli: Au avut dosarele incomplete PDF Imprimare Email
altPatru candidaţi ce s-au înscris la concursul pentru directori şi directori adjuncţi de şcoli au fost respinşi pentru că nu au avut dosarele complete. Potrivit datelor prezentate de inspectorul şcolar Ciprian Manolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), la concurs au fost înregistrate 180 de cereri,
 
Elevii de la Colegiul Laurian nu vor invata miercuri PDF Imprimare Email
altElevii de la Colegiul Naţional "A.T. Laurian" din municipiu nu vor învăţa miercuri pentru că la unitatea liceeală are loc concursul pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct a unităţilor şcolare.
 
Federaţia „Spiru Haret“ cere amânarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori în şcoli PDF Imprimare Email
alt Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret“ cere amânarea concursului naţional pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, reevaluarea tuturor dosarelor candidaţilor respinşi şi altă organizare, ţinând cont de problemele apărute în organizare.
Federaţia „Spiru Haret“ cere amânarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori în şcoli.
 
Ministerul Educaţiei: Manualele de Matematică şi Engleză de clasa a IV-a vor ajunge în depozite până pe 4 noiembrie PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei anunţă că a contractat noile manuale pentru disciplinele Matematică şi Limba modernă engleză, termenul de livrare a acestora în depozitele de carte şcolară fiind data de 4 noiembrie, măsura fiind urmare a soluţionării contestaţiilor aflate pe rolul instanţelor.
 
Directori noi la trei unităţi şcolare botoşănene PDF Imprimare Email
altDirectori noi la trei unităţi şcolare botoşănene. Numirile au avut loc în cadrul Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Botoşani ce a avut loc miercuri.
 
Elevii botosaneni au depus mii de cereri pentru "Bani de liceu" PDF Imprimare Email
altMii de elevi botoşăneni vor beneficia de sprijinul programului social "Bani de liceu". În anul școlar 2016-2017 s-au înscris 2.696 de elevi, față de 2.735 cât a fost anul trecut numărul beneficiarilor acestui program.
 
ISJ Botosani : Elevii merg miercuri la scoala PDF Imprimare Email
altElevii şi profesorii botoşăneni se vor prezenta miercuri la şcoală. Chiar dacă este Ziua Educaţiei, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat că mâine nu va fi zi liberă.
 
Punct final al inscrierilor pentru concursul pentru directori si directori adjuncti educatie PDF Imprimare Email
altPunct final al înscrierilor pentru concursul de directori şi directori adjuncţi din şcoli. Înscrierile pe platforma specială s-au terminat pe 2 noiembrie. Din datele prezentate de inspectorul şcolar Ciprian Manolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, la concurs
 
Veste bună pentru elevi şi profesori! 5 octombrie, declarată zi liberă PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei a hotărât ca pe data de 5 octombrie, când este sărbătorită Ziua Mondială a Educaţiei, cursurile să fie suspendate. Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului a fost stabilită de UNESCO pe 5 octombrie.
 
Bani pentru obtinrea autorizatiei sanitare de functionare a scolilor - VEZI sumele si unitatile scolare - PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a avizat, astăzi, toate propunerile de obiective de investiţii la unităţile de învăţământ preuniversitar, în scopul obţinerii autorizaţiei sanitare de funcţionare.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen