Cauta

Invatamant
Rezultate de exceptie ale elevilor botosaneni la competitiile scolare PDF Imprimare Email
altElevii botoșăneni au obținut rezultate de excepție la competițiile școlare ce au avut loc în ultima perioadă.
La Concursul naţional interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”, etapa naţională, derulată la  Putna, judeţul Suceava, în perioada  27-29 mai 2016 a obţinut
 
VEZI castigatorii de la etapa judeţeană a Concursului de Sănătate şi Prim Ajutor Sanitarii pricepuţi PDF Imprimare Email
altSâmbătă şi duminică la Şcoala Gimnazială Nr. 10 Botoşani, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului de Sănătate şi Prim Ajutor Sanitarii pricepuţi.
Au participat 6 echipaje la gimnaziu şi 6 echipaje la liceu.
 
ISJ si Crucea Rosie au demarat Cursul de Prim Ajutor de Bază PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Societatea Naţională de Cruce Roşie, Filiala Botoşani au demarat Cursul de Prim Ajutor de Bază, din cadrul Proiectului Educaţional ,,O viaţă poate depinde de fiecare dintre noi!”.
 
ISJ Botosani are inspector scolar general adjunct nou cu concurs PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean are inspector şcolar general adjunct cu concurs. Vineri Paula Gavriluţă a susţinut concursul organizat la Ministerul Educaţiei pentru ocuparea funcţiei inspector şcolar general adjunct
 
BACALAUREAT 2016: Pe 30 mai încep înscrierile pentru sesiunea din vară PDF Imprimare Email
 
altÎn perioada 30 mai - 3 iunie se fac înscrierile pentru examenul de bacalaureat, atât pentru absolvenţii din anul şcolar 2015-2016, cât şi pentru cei din promoţiile anterioare, care nu au promovat examenul, anunţă, vineri, Ministerul Educaţiei.
 
VEZI lista finala a beneficiarilor gradatiilor de merit PDF Imprimare Email
altInspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale obținute de candidați la concursul pentru gradații de merit, după soluționarea contestațiilor. Membrii Consiliului de Administrație al IȘJ, au validat azi punctajele finale.
 
Succes al elevilor de la Colegiul Economic la proiectul european Jobs PDF Imprimare Email
altProiectul european JOBS, promovat de Universitatea Pedagogică din Zurih (Elveţia), cu finanţare de la guvernul elveţian, se aplică în România din anul 2013. Guvernul român este coparticipant, Iar Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice derulează acest proiect în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti.
 
TITULARIZARE 2016 : VEZI cand are loc validarea fiselor de inscriere PDF Imprimare Email
altValidarea fișelor de înscriere la Concursul Național de TITULARIZARE 2016 de către candidați sau împuterniciți ai acestora desemnați prin procură notarială în original va avea loc, în intervalul orar 9.00-16.00,
 
Incep înscrierile în învăţământul preşcolar PDF Imprimare Email
altÎnscrierile copiilor la grădiniţă vor începe luni, 23 mai, şi vor avea loc în două etape. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti să asigure toate măsurile necesare şi să respecte toate etapele calendarului înscrierii în grădiniţă, astfel încât întregul proces să fie finalizat până la data de 29 iulie 2016.
 
Zeci de contestatii la gradatiile de merit PDF Imprimare Email
altZeci de contestaţii la gradaţiile de merit au fost depuse la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţea după afişare punctajelor obţinute. Cele 49 de contestaţii vor fi 49 soluționate în perioada 23-25 mai,
 
Concursul național „Tinerii Dezbat” – etapa regională PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei Naţionale și Cercetării Știinţifice împreună cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Reprezentanţa UNICEF în România și Romanian-American Foundation prin Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică, implementează cea de-a VII-a ediţie a Concursului Naţional „Tinerii dezbat”.
 
Ministerul Educaţiei a lansat în dezbatere publică un act de reformă a învăţământului profesional PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei a lansat în dezbatere publică, până pe 16 iunie, un document privind „Opţiunile de educaţie şi formare profesională ale absolvenţilor de clasa a VIII-a” , în care detaliază un sistem profesional care se termină în nivel de calificare patru, recunoscut la nivel internaţional.
 
Legea salarizarii aduce proteste in educatie PDF Imprimare Email
altSindicaliştii din educaţie ameninţă cu proteste, ca urmare a nemulţumirii generate de noul proiect privind salarizarea bugetarilor, prezentat marţi de Ministrul Muncii. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, susţine că proiectul de ordonanţă
 
VEZI punctajele obtinute la gradatiile de merit PDF Imprimare Email
altCadrele didactice ce au depus dosare pentru gradaţie de merit au aflat puctajele obţinute în urma analizei actelor depuse. Punctajele au fost validate în cadrul Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean.
 
Succese ale elevilor botosaneni la competitiile scolare PDF Imprimare Email
altSeria premiilor obţinute de elevii botoşăneni la competiţiile şcolare naţionale a continuat şi în săptămâna trecută.
 
Liceele isi prezenta oferta educationala la Targul Liceelor si Targul Meseriilor - VIDEO- PDF Imprimare Email
altLiceele botoşănene au venit azi în sprijinul absolvenţilor de gimnaziu în alegerea drumului ce îl vor uma după ce vor termina clasa a VIII-a. De la ora 11.00 la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" a început Târgul Liceelor şi Târgul Meseriilor.
 
VEZI lista posturilor vacante din scolile botosanene si calendarul titularizarii din acest an PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean a publicat lista reactualizată a posturilor vacante din unităţile şcolare botoşănene. În acelaşi timp a fost publicat şi calendarul de înscriere pentru următoarele etape de mobilitate.
 
Elevii, profesorii si parintii vor fi invatati sa acorde primul ajutor PDF Imprimare Email
altElevii, profesorii dar şi părinţii vor fi învăţaţi să acorde primul ajutor. Inspectoratul Şcolar Judeţean a semnat un protocol cu Crucea Roşie în urma căruia  profesorii, elevii dar și părinții să fie învățați cum să acorde primul ajutor într-o situație de urgență.
 
Inspectie scolara tematica in unitatile botosanene PDF Imprimare Email
altÎn această perioadă în unităţile şcolare botoşănene are loc o inspecţie tematică prin care se verifică modul în care în acestea se previne segrerarea școlară a elevilor aparținând etniei rome.
 
Directorii de scoli convocati la sedinta de conducerea ISJ PDF Imprimare Email
altDirectorii unităţilor şcolare botoşănene sunt convocați la o ședință de lucru de conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IŞJ). Aceasta va avea loc miercuri, de la ora 10.00, la Colegiul Național "A.T. Laurian".
 
Sute de elevi la Concursul de Matematică ”Dimitrie Pompeiu” PDF Imprimare Email
altSute de elevi sunt aşteptaţi să participe la Concursul de Matematică ”Dimitrie Pompeiu". Ajuns la a XVI-a ediţie, concursul se va desfăşura în perioada 13-15 mai 2016.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen