Cauta

Invatamant
Ministrul Educatiei anunta un nou concurs pentru directori de scoli PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei, Pavel Năstase, a anunţat că în luna august se va organiza un nou concurs pentru funcţiile de directori, în prezent fiind multe posturi vacante,
 
Contractul colectiv de muncă al profesorilor a fost pierdut în Ministerul Educaţiei. Sindicatele cer ancheta PDF Imprimare Email
altSindicatele din învăţământ cer ministrului Educaţiei demararea unei anchete pentru pierderea contractului colectiv de muncă al profesorilor. Actul a fost semnat din luna decembrie 2016 însă nu a fost înregistrat. Ministrul Pavel Năstase susţine că se va semna alt contract, însă va fi şi o anchetă.
 
S-a finalizat un nou concurs pentru expertii in management educational - VEZI rezultatele - PDF Imprimare Email
altPe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani au fost publicate rezultatele finale la concursul pentru selecția de cadre didactice în Corpul de experți în management educaționat , sesiunea 2017, seria I.
 
Proces cu mii de dosare : Salariile cadrelor didactice vor fi contestate in instanta PDF Imprimare Email
altMajorarea salariilor în sistemul educațional va fi contestată în instanță, majorarea de 15% fiind una care îi nemulțumește pe angajații sistemulului. Sindicatele din educația botoșănenană spun, că dacă situația nu va fi reglementată, vor deschide acțiuni în instanță.
 
Inspector scolar nou la ISJ Botosani : Un fost general a revenit in echipa de inspectori PDF Imprimare Email
altUn fost inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean a revenit în echipa de inspectori a instituţiei. După mai bine de jumătate de an, Dragoş Cristea, fost inspector şcolar general adjunct, a revenit în cadrul IŞJ, ca şi inspector de management educaţional.
 
Elevii se întorc la şcoală după vacanţa intersemestrială. Vezi când se dau tezele şi simulările examenelor naţionale PDF Imprimare Email
altElevii se întorc luni la şcoală şi se pregătesc de examene. Urmează tezele şi simulările examenelor naţionale. Vacanţa de primăvară este între 19 - 30 aprilie, iar vacanţa de vară este 17 iunie - 10 septembrie.
 
Mihaela Hunca a plecat în Parlament : La ISJ Botosani vacant este postul de inspector şcolar general PDF Imprimare Email
altInspectorul şcolar Gabriel Hârtie are doar atribuţiile unui inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, acesta optând să nu renunţe la postul de inspector şcolar general adjunct, post ocupat în urma unui concurs.
 
Anul scolar viitor vine cu noi restrangeri de activitate PDF Imprimare Email
altAnul şcolar viitor vine cu noi restrângeri de activitate, care vor afecta în principal pe titularii disciplinelor tehnice. Gabriel Hârtie, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) susţine că se va încerca însă rezolvarea tuturor aceste restângeri, astfel încât toate cadrele didactice să aibă asigurat post la catedră.
 
Directori noi in cinci scoli botosanene PDF Imprimare Email
altDirectori noi în cinci unităţi şcolare botoşănene începând de azi. Acestea au fost decise în cadrul Consiliului de Administraţie a Inspectoratului Şcolar Judeţean de vineri.
 
Schimbare majoră în învățământul românesc! Câte ore vor sta elevii la școală PDF Imprimare Email
altO schimbare majoră va avea loc în anul de învățământ 2017-2018, elevii vor petrece mai multe ore la școală.
Ministerul Educației a adoptat în luna aprilie a anului trecut noul plan cadru pentru învăţământul gimnazial,
 
A fost publicata metodologia pentru examenul de definitivare PDF Imprimare Email
alt Inspectoratul Școlar Județean Botoșani informează asupra publicării in Monitorul Oficial al României din 31.01.2017 a Ordinului ministrului educației naționale nr. 3114/19.01.2017 privind modificarea și completarea Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului național de definitivare în învățământ,
 
Elevii și preșcolarii intră vineri în vacanță. Se vor întoarce la ore pe 13 februarie PDF Imprimare Email
altElevii și preșcolarii vor intra de vineri, după terminarea cursurilor, în vacanță, urmând să se întoarcă la ore luni, 13 februarie, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.
 
Inspectii scolare in toate unitatile din Botosani PDF Imprimare Email
altÎn această perioadă inspectorii şcolari efectuează inspecţii în toate unităţile şcolare din Botoşani.
În perioada 26 ianuarie  – 3 februarie, în toate  unitățile  de  învățământ  preuniversitar  din  județul  Botoșani, inspectorii  școlari  ai  Inspectoratului  Școlar  Județean  Botoșani vor efectua o  Inspecție  tematică
 
Profesorii au comision direct de la edituri, pentru manualele auxiliare vandute elevilor PDF Imprimare Email
altPiata caietelor si a cartilor auxiliare vandute in scolile din Romania de edituri private a ajuns la 80 de milioane de euro. Din aceasta suma profesorii care vand auxiliarele primesc comision de 20%, a anuntat presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti din Romania, Iulian Cristache.
 
Olimpiade scolare la final de saptamana la Botosani PDF Imprimare Email
altSub organizarea Inspectoratului Școlar Județean, la sfârșitul acestei săptămâni, se vor desfășura două competiții școlare, după cum urmează:
 
Crește finanţarea de bază pentru învăţământul preuniversitar PDF Imprimare Email
altCostul standard per elev/preșcolar pentru învăţământul preuniversitar de stat, particular şi confesional acreditat, pentru anul 2017, crește de la 3.043 lei/an la 3.740 lei, potrivit a două hotărâri adoptate în ședința de astăzi a Guvernului.
 
Salariile cadrelor didactice, majorate cu 15%. Care sunt noile lefuri ale profesorilor PDF Imprimare Email
alt Salariile din învățământ au fost majorate, în medie, cu 15% față de salariile de bază ale lunii decembrie 2016, în baza unei ordonanțe de urgență pregătite de Guvern și care reglementează salarizarea a peste 300.000 de angajați din educație.
 
Deputatul PSD Mihaela Huncă a solicitat Ministerului Educației aprobarea pentru înființarea unui Centru Județean de Excelență în Botoșani PDF Imprimare Email
altDeputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat astăzi că a solicitat Ministerului Educației Naționale aprobarea pentru înființarea unui centru județean de excelență cu personalitate juridică în județul Botoșani.
 
Fostii directori au revenit pe functii in scoli - VEZI noile schimbari - PDF Imprimare Email
altFostii directori de scoli au revenit pe functii dupa ce initial acestia au fost inlocuiti dupa vacanta de iarna. In Consiliu de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean de vineri au fost numiti directori noi in sapte unitati scolare.
 
Bursele pentru elevii din scolile profesionale se vor dubla PDF Imprimare Email
altBursa profesională oferită elevilor de la şcolile profesionale urmează să fie dublată în perioada următoare, această măsură aflându-se pe planul de guvernare al PSD. Prin urmare, de la suma de 250 de lei, cuantumul bursei ar putea să ajungă la 500 de lei în perioada următoare, deci costurile cazării la un internat, dar şi masa ar fi plătite integral de către Stat.
 
Oficial ISJ : "Numirile pe posturile de director rămân valabile" PDF Imprimare Email
altOrdinul Ministerului Educaţiei prin care s-a aprobat o derogare la metodologia de organizare a concursului pentru directorii și directorii adjuncți de școli nu afectează numirile care au fost deja făcute la Botoșani.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen