Cauta

Invatamant
Reînscrierile la grădiniță încep pe 4 mai, înscrierile pe 23 mai PDF Imprimare Email
altReînscrierile copiilor la grădiniță se vor face în perioada 4 – 20 mai, iar înscrierile vor începe pe 23 mai, precizează un comunicat de presă al Ministerului Educației Naționale și Cercetării  Stiințifice.
 
Doina Federovici: „Prioritatea noastră pentru Botoșani este finalizarea modernizării infrastructurii rutiere începută în guvernarea lui Victor Ponta” PDF Imprimare Email
altSenatorul PSD Doina Federovici a participat miercuri, 27 aprilie a.c. alături de mai mulți lideri PSD și de Costică Macaleți, candidatul social democrat pentru Consiliul Județean la recepția de finalizare a drumului local din Vlădeni, prin care se face legătura dintre drumul național DN29 și cel județean DJ208.
 
Un nou succes pentru elevul de aur Stefan Balauca PDF Imprimare Email
altÎn perioada 24 - 27 aprilie 2016, la Râmnicu - Vâlcea, judeţul Vâlcea, s-a desfăşurat etapa naţională a Olimpiadei Interdisciplinare „Ştiinţele Pământului”. Judeţul Botoşani a fost reprezentat de trei elevi.
 
VEZI rezultatele obtinute de elevii botosaneni la olimpiadele nationale PDF Imprimare Email
altElevii botoşăneni au obţinut rezultate bune la olimpiadele naţionale ce au avut loc în ultimele două săptămâni. Elevul Bălăucă Ştefan Răzvan, de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", în urma probei de baraj, s-a calificat în lotul lărgit de pregătire pentru Olimpiada Internaţională de Fizică.
 
Director nou la Scoala Corlateni PDF Imprimare Email
altDirector nou la o unitate şcolară din judeţ după ce fostul manager nu a ştiut să gestioneze o situaţie la unitatea şcolară. Este vorba de Şcoala Corlăteni unde un elev a fost bătut în timpul orele de curs în luna octombrie,
 
Dascălii cu 25 de ani experienţă s-ar putea pensiona mai devreme PDF Imprimare Email
altMai mulţi senatori PSD au depus la Senat două proiecte, aflate în dezbatere publică, pentru modificarea Legii educaţiei, prin care profesorii cu peste 25 de ani de experienţă îşi pot reduce programul cu două ore pe săptămână sau se pot pensiona la cerere cu trei ani mai devreme.
 
Ministrul educatiei vrea un altfel de examen de Bacalaureat PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat, joi, la Slatina, că anul viitor vor avea loc mai multe schimbări în ceea ce priveşte modul de organizare a bacalaureatului, urmând ca acesta să fie bazat pe un set de teste deja cunoscute de elevi.
 
Curaj a afirmat că sistemul de învăţământ românesc nu este pregătit pentru un bacalaureat diferenţiat,
 
Ministrul educatiei considera revenedicarile profesorilor "istorice" PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei Adrian Curaj a declarat, marţi, că a primit lista cu revendicările Federaţiei Sindicale Libere din Învăţământ (FSLI) şi că acestea sunt probleme vechi, din sistem, pe care încearcă să le rezolve.
 
Postul de inspector scolar general adjunct al ISJ a fost scos la concurs PDF Imprimare Email
altPostul de inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a fost scos la concurs. Postul este ocupat în prezen prin delegație de profesorul Dragoş Cristea.
 
Ministerul Educaţiei a demarat înscrierile pentru realizarea programelor şcolare de gimnaziu PDF Imprimare Email
altProfesorii care doresc să participe la realizarea programelor şcolare de gimnaziu, având în vedere că Ministerul Educaţiei a aprobat deja varianta finală a planului-cadru, adică materiile pe care elevii de gimnaziu le vor avea în orar, pot face asta înscriindu-se până pe 4 mai, pe platforma MONMedu.
 
Trei gradinite noi vor fi construite in judet PDF Imprimare Email
altÎn cadrul Programului Reforma Educaţiei Timpurii, pentru realizarea următoarelor obiective: Grădiniţa cu program normal Broscăuţi, Grădiniţa cu program normal Cristineşti şi Grădiniţa cu program normal Draxini (Băluşeni), au fost parcurse etapele de actualizare a proiectelor,
 
O școală democratică pentru o societate democratică PDF Imprimare Email
altÎn perioada 03-09 aprilie 2016, Inspectoratul Școlar Judeţean Botoșani va derula proiectul “Demokratik Okuldan Demokratik Topluma – From Democratic School to Democratic Society”, care face parte din programul ERASMUS+ KA1 MOBILITY FOR SCHOOL STAFF,
 
Premii obtinute de elevii botosaneni la concursul de fizica Evrika PDF Imprimare Email
altŞase elevi botoşăneni din clasele VII-XII au participat la concursul naţional de fizică Evrika. Organizat de Ministerul Educaţiei acesta a avut loc  în perioada 1-3 aprilie, la Brăila. Elevii participanţi la acest concurs sunt cei clalificaţi la etapa naţională a Olimpiadei de fizică.
 
Planul-cadru pentru învăţământul gimnazial, adoptat. Ce schimbări vor fi la clasele V-VIII PDF Imprimare Email
 
altEliminarea unei ore de Limba Română de la clasa a V-a, Latină la clasa a VII-a, ore separate de studiu pentru Muzică şi Arte Plastice şi mai mult timp pentru studierea materiilor opţionale, acestea sunt câteva dintre modificările aduse de Ministerul Educaţiei, prin noul plan-cadru pentru gimnaziu.
 
Locuri libere in clasa pregatitoare, dupa prima etapa a inscrierilor PDF Imprimare Email
altPeste o mie de locuri au rămas neocupate în clasa pregătitoare din unităţile botoşănene, după prima etapă a înscrierilor pentru anul şcolar viitor. Din datele centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), la nivelul judeţului sunt 4.262 de locuri,
 
Profesorii ar putea beneficia de "protecţie" PDF Imprimare Email
altSenatorul PSD Şerban Nicolae a iniţiat un proiect potrivit căruia profesorii din învăţământul preuniversitar se bucură de protecţie juridică, au dreptul de a aplica sancţiuni, faptele sesizate de aceştia se prezumă a fi reale, iar pedepsele pentru agresarea lor cresc.
 
Vesti bune pentru scoala botosaneana date de senatorul Doina Federovici PDF Imprimare Email
altInvestiţiile cu finanţare de la Banca Mondială continuă şi în acest an în învăţământul botoşănean. Nouătăţile au fost prezentate de senatorul Doina Federovici, preşedinte executiv al PSD Botoşani.
 
Lupta aprinsa la Inspectoratul Scolar pe gradatiile de merit PDF Imprimare Email
altAngajaţii din sistemul educaţional botoşănean râvnesc o gradaţie de merit. Din datele centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean numărul dosarelor depuse pentru acest plus la salariu de 25% pe următorii cinci ani,
 
Dosar de 800 de pagini depus pentru obtinerea gradatiei de merit PDF Imprimare Email
altZeci de kilograme de hârtii îndosariate reprezintă şi în acest cheia succesului pentru cadrele didactice botoşănene ce doresc să "prindă" o gradaţie de merit. Dosarele au putut fi depude până pe 18 martie, iar numărul paginilor ce le cuprind unele dintre ele uimesc şi pe cei care vor evalua.
 
Patru gradinte noi vor primi materiale didactice noi PDF Imprimare Email
altÎn cadrul Proiectului pentru Reforma Educaţiei Timpurii, în judeţul Botoşani s-au construit,
în perioada 2012 – 2014, patru grădiniţe noi:
 
Concurs pentru obtinerea titlului de "Scoala Europeana" PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar, continuă şi în anul şcolar 2015-2016 competiţia pentru obţinerea certificatului "Şcoală Europeană".
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen