Cauta

Invatamant
Inspector scolar general adjunct nou la ISJ Botosani PDF Imprimare Email
altConducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani este completă odată cu numirea unui al al doilea inspector general adjunct. Prin ordin al Ministrului Educației Naționale a fost numit inspector şcolar general adjunct Otiliea Sandu,
 
TITULARIZARE 2017 : Au fost afisate notele finale PDF Imprimare Email
altTITULARIZARE 2017 :  Pe site-ul Ministerului Educatiei au fost afisate notele finale. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.
 
Guvernul intenţionează să premieze cu bani elevii care au obţinut media 10 la bac şi la evaluarea naţională PDF Imprimare Email
altGuvernul acordă elevilor care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat câte 3.000 de lei, iar absolvenţilor de gimnaziu care, de asemenea, au luat nota maximă la evaluarea naţională câte 1.000 de lei, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern, pus în dezbatere public. Aceleaşi sume au fost acordate de către Guvern şi anul trecut.
 
Candidati la functia de director si director adjunct respinsi la interviu PDF Imprimare Email
altJoi a fost a doua zi în care candidaţii care au trecut de proba scrisă a concursului pentru posturile de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor de învăţământ au susţinunt interviurile, fiindu-le totodată evaluate şi CV-urile.
 
A inceput proba de interviu la concursul de director. Primii candidati au aflat notele PDF Imprimare Email
altMiercuri candidaţii care au trecut de proba scrisă a concursului pentru posturile de directori şi directori adjuncţi ai unităţilor de învăţământ au început să să susţină interviurile, fiindu-le totodată evaluate şi CV-urile.
 
Veste proastă pentru elevi: şcoala începe mai devreme, nu la 15 septembrie. Vezi calendarul! PDF Imprimare Email
altPotrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, cursurile anului școlar 2017 – 2018 nu vor începe în 15 septembrie, așa cum era așteptat. Ȋn acest an școlar, cursurile vor începe pe data de 11 septembrie 2017
 
TITULARIZARE 2017 : 42,47% dintre candidati au obtinut nota 7 la proba scrisa PDF Imprimare Email
altÎn urma centralizării notelor obţinute la concursul de titularizare la nivelul judeţului Botoşani au obţinut note peste şapte 175 de candidaţi, respectiv 42,47%.
 
TITULARIZARE 2017 : Nicio nota de 10 la Botosani PDF Imprimare Email
altNiciun candidat ce a sustinut concursul de titularizare la Botosani nu a reusit sa obtina nota 10.00. In urma afisarii notelor cea mai mare nota obtinuta la Botosani este 9,8
 
TITULARIZARE 2017 : VEZI notele obtinute la Botosani PDF Imprimare Email
altPe site-ul Ministerului Educatiei si al Inspectoratului Scolar Judetean au fost publicate rezultatele la conrsul de titularizare. 
 
Titularizare 2017: Primele note vor fi afişate azi PDF Imprimare Email
altPrimele rezultate ale examenului scris de titularizare vor fi afişate marţi, la sediul Inspectoratului Şcolare Judeţean şi pe site-ul titularizare.edu.ro, dascălii nemulţumiţi de notele obţinute având posibilitatea să depună contestaţii până miercuri, la ora 15.00.
 
VEZI rezultatele la proba scrisa a candidatilor la concursul de directori de scoli PDF Imprimare Email
altAzi a avut loc prima probă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar.
 
Luni are loc concursul pentru posturile de directori în școlile din Botoşani PDF Imprimare Email
altPrima probă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar are loc luni, 17 iulie 2017. În judeţul  Botoşani, 61 de candidaţi s-au înscris la concurs.
 
A fost publicata lista cu profesorii ce vor participa la concursul pentru functia de director PDF Imprimare Email
altA fost publicata lista cu profesorii ce vor participa la concursul pentru functia de director.  Lista a fost publicata pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean si toti cei 61 de candidati ce si-au depus dosarele pot  participa la concurs.
 
ADMITERE 2017 : Profile la licee fara niciun elev repartizat la prima etapa a admiteriii PDF Imprimare Email
altAfișarea mediilor de la prima etapă a admiterii la liceu reprezintă un semnal de alarmă pentru unele unități liceale.
 
ADMITERE 2017 : TOP cinci licee din Botosani cu mediile de admitere cele mai mici PDF Imprimare Email
altRezultatele obținute de elevii botoșăneni la evalaurea națională și cele din anii de gimnaziu s-au reflectat în mediile de admitere la liceu.  Dacă sunt unități unde ultima medie de admitere a fost peste opt sunt unități unde aceasta a fost desub trei.
 
ADMITERE 2017 : TOP cinci licee din Botosani dupa ultima medie de admitere PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţie Naţionale a afişat, miercuri după-amiază, pe site-ul instituţiei primele rezultate ale repartizării computerizate în liceu a absolvenţilor de clasa a VIII-a, care au promovat Evaluarea naţională.
 
ADMITERE 2017 : Au devenit liceeni cu media 2 la profilul matematică informatică PDF Imprimare Email
altÎn urma afişării rezultatelor după  prima etapă a admiterii computerizate la liceea şi în acest an sute de candidaţi au devenit liceeni cu medii sub patru.
 
ADMITERE 2017 : Sute de locuri ramase libere in licee dupa prima etapă a admiterii computerizate PDF Imprimare Email
altSute de locuri sunt rămase libere în liceele botoşănene după  prima etapă a admiterii computerizate. Conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei la nivelul judeţului Botoşani au rămas libere pentru etapele următoare 659 de locuri.
 
ADMITERE 2017 : VEZI rezultate la prima etapă a admiterii computerizate la liceu PDF Imprimare Email
altAu fost afişate listele cu rezultate la prima etapă a admiterii computerizate la liceu. La nivelul județului Botoșani au fost repartizați 2.716 de elevi.
 
Zeci de absenti la concursul de titularizare PDF Imprimare Email
altZeci de candate didactice au absentat dar s-au şi retras de la concursul de titularizare.Din datele centralizate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean din cei 547 de candidați înscriși la acest examen, doar 412 au predat lucrările.
 
Titularizare 2017: Emoţii pentru peste 500 de candidaţi ce s-au înscris la concursul de azi PDF Imprimare Email
altEmoţii pentru peste 500 de candidaţi s-au înscris la examenul de titularizare ce are loc azi. Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice vacante din învăţământul preuniversitar va avea loc miercuri,
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen