Cauta

Invatamant
Crește finanţarea de bază pentru învăţământul preuniversitar PDF Imprimare Email
altCostul standard per elev/preșcolar pentru învăţământul preuniversitar de stat, particular şi confesional acreditat, pentru anul 2017, crește de la 3.043 lei/an la 3.740 lei, potrivit a două hotărâri adoptate în ședința de astăzi a Guvernului.
 
Fostii directori au revenit pe functii in scoli - VEZI noile schimbari - PDF Imprimare Email
altFostii directori de scoli au revenit pe functii dupa ce initial acestia au fost inlocuiti dupa vacanta de iarna. In Consiliu de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean de vineri au fost numiti directori noi in sapte unitati scolare.
 
Bursele pentru elevii din scolile profesionale se vor dubla PDF Imprimare Email
altBursa profesională oferită elevilor de la şcolile profesionale urmează să fie dublată în perioada următoare, această măsură aflându-se pe planul de guvernare al PSD. Prin urmare, de la suma de 250 de lei, cuantumul bursei ar putea să ajungă la 500 de lei în perioada următoare, deci costurile cazării la un internat, dar şi masa ar fi plătite integral de către Stat.
 
Oficial ISJ : "Numirile pe posturile de director rămân valabile" PDF Imprimare Email
altOrdinul Ministerului Educaţiei prin care s-a aprobat o derogare la metodologia de organizare a concursului pentru directorii și directorii adjuncți de școli nu afectează numirile care au fost deja făcute la Botoșani.
 
Elevii botosaneni revin la cursuri PDF Imprimare Email
altInspectoratul Școlar Județean Botoșani informează că, începând de mâine, 11 ianuarie 2017, se vor relua cursurile școlare în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani.
 
Pavel Năstase, ministrul Educaţiei, despre ordinul de derogare pentru directorii de şcoli: "Nimeni nu dorea posturile. S-a ajuns într-o situaţie de blocaj" PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat în cadrul unui interviu acordat mediafax că a semnat derogarea ce permite foştilor directori de şcoli şi licee care au picat concursul să ocupe în continuare aceste posturi deoarece nimeni nu dorea să preia conducerea acelor unităţi de învăţământ.
 
ISJ a numit directori si directori adjuncti in toate unitatile scolare botosanene - VEZI LISTA - PDF Imprimare Email
altReprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au numit directori şi directori adjuncţi în toate unităţile şcolare botoşănene. Numirile sunt valabile patru ani pentru care au câştigat concursul organizat de Ministerul Educaţiei.
 
Seful educatiei : "Cei care nu au promovat concursul de directori vor putea ocupa aceste funcţii temporar" PDF Imprimare Email
altMinistrul Educaţiei, Pavel Năstase, a precizat că a luat decizia ca persoanele care nu promovat concursul de directori, dar au ocupat anterior funcţiile respective, să poată fi numite, temporar, în aceste posturi, până la organizarea unui nou concurs, deoarece toate şcolile din România trebuie să aibă, de luni, directori.
 
Cu sau fara concurs directorii de scoli pot ramane pe functii PDF Imprimare Email
altProfesorii care nu au reuşit să promoveze concursul pentru posturile de directori şi directori adjuncţi au motiv de bucurie. Noul ministru al Educaţiei a aprobat un documente prin care aceştia vor avea dreptul să ocupe funcţiile prin numire.
 
Elevii se reintorc la scoala dupa vacanta de iarna PDF Imprimare Email
alt Vacanța de iarnă a elevilor va începe sâmbătă și se va încheia pe 8 ianuarie, potrivit unui act normativ al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS). 
 
ISJ ramane fara inspector scolar general. Mihaela Huncă: „Voi susține în Parlament proiectele de care m-am ocupat la Inspectoratul Școlar Botoșani" PDF Imprimare Email
altDeputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat joi că va renunța la funcția de Inspector Școlar General și va sprijini sistemul educațional botoșănean din funcția de secretar al Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților.
 
Tradiții şi obiceiuri din Moldova de Nord în spectacol la Săveni - VIDEO - PDF Imprimare Email
altJoi la Centrul Cultural din oraşul Săveni, județul Botoşani, s-a desfăşurat spectacolul  “Tradiții şi obiceiuri din Moldova de Nord” în cadrul Proiectului Educațional cu acelaşi nume.
 
Au fost numiti directorii in scolile botosanene PDF Imprimare Email
altConsiliu de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a avizat miercuri numirile pentru 111 cadre didactice ce au promovat concursului de ocuparea a funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile şcolare preuniversitare botoşănene.
 
Profesorii, obligaţi să refuze cadourile de la elevi PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei a lansat în dezbatere publică un cod de etică în învăţământul preuniversitar, care interzice cadrelor didactice solicitarea, acceptarea sau colectarea unor sume de bani ori cadouri sau oferirea de meditaţii contra cost propriilor elevi, prin constrângere.
 
Apel al conducerii Inspectoratului Scolar catre agentii economici PDF Imprimare Email
altInspectoratul Școlar Județean Botoșani desfășoară activităţi de informare publică prin care oferta de formare profesională prin învăţământului profesional de stat, concretizată în proiectul cifrei de şcolarizare pentru anul şcolar 2017-2018, să fie adaptată solicitărilor operatorilor economici.
 
Zeci de posturi de director de scoli ramase vacante dupa concurs PDF Imprimare Email
altDupă încheierea probelor din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, la mai multe unități de învățământ din județul Botoşani, unul sau ambele posturi de conducere au rămas neocupate,
 
Profesorii pot susţine definitivatul contra cost, chiar şi după trei încercări nereuşite PDF Imprimare Email
altExecutivul a adoptat joi o ordonanţă de urgenţă care prevede, printre altele, că profesorii care nu au reuşit după trei încercări succesive să obţină definitivatul să o poată face în continuare, contra cost.
 
Introducerea tarifului maxim la pretul abonamentului pentru elevi va duce la cresterea abandonului scolar la Botosani PDF Imprimare Email
altElevii botoșăneni nu vor putea primi toți bani pentru navetă după introducerea unui tarif maximal al prețului abonamentului pentru transportatori. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ susține că noile reglementări ce privesc sumele decontate pentru naveta elevilor vor aduce blocaje și nu vor rezolva câtuși de puțin problema abandonului școlar.
 
ISJ a publicat lista cu rezultatele finale la concursul pentru directori si directori adjuncti PDF Imprimare Email
altInspectoratul Școlar Județean a publicat lista finală cu rezultele obținute de candidați la concursul de director și director adjunct din unitățile botoșănene.
 
ISJ Botosani : Scolile decid daca fac sau nu cursuri vineri si luni PDF Imprimare Email
alt
 Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a transmis joi, 8 decembrie, o notă în teritoriu, potrivit căreia inspectoratele școlare județene și Birourile Electorale Județene/Biroul Electoral al Municipiului București pot decide suspendarea cursurilor pentru zilele de vineri, 9 decembrie, și luni, 12 decembrie,
 
Noii directori de scoli vor avea contract si cu primaria PDF Imprimare Email
altNoii directori ce au promovat concursul de director şi director adjunct vor semna contractele de management şi financiare până la finalul anului şi vor fi valabile patru ani. Contractele de management vor fi semnate cu Inspectoratul Şcolar Judeţean iar cele financiare cu primăria.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen