Cauta

Invatamant
Structura anului şcolar 2016-2017, în dezbatere: Elevii chemati mai devreme la scoala. Proiectul "Scoala altfel" a fost extins PDF Imprimare Email
altMinisterul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a lansat în dezbatere publică proiectul de ordin de ministru privind structura anului şcolar 2016-2017, una dintre schimbări fiind extinderea programului „Şcoala altfel”.
 
Profesorii botoşăneni sunt decişi : Boicotează Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul PDF Imprimare Email
altProfesorii botoşăneni sunt decişi : Boicotează Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul. Decizia finală va fi luată însă la nivel naţional cu impact asupra tuturor cadrelor didactice implicare în acest examene.
 
Trei scoli au fost finalizate in judetul Botosani PDF Imprimare Email
altAstăzi, 22 iunie, se întrunesc comisiile de recepţie la finalizarea lucrărilor pentru construcţiile efectuate la Şcoala Gimnazială nr. 1 Lunca, Şcoala Gimnazială nr. 1 Albeşti şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Dobârceni, în cadrul Proiectului privind reabilitarea infrastructurii şcolare.
 
Incepe evaluarea directorilor de scoli PDF Imprimare Email
altDirectorii unităţilor şcolare vor fi evaluaţi pentru activitatea managerială din anul şcolar 2015-2016. Calendarul evaluării este postat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean.
 
Bacalaureat 2016: Începe proba de evaluare a competenţelor digitale PDF Imprimare Email
altÎn perioada 21 - 24 iunie se desfăşoară proba de evaluare a competenţelor digitale în cadrul Examenului de Bacalaureat, urmând ca în perioada 27 iunie - 1 iulie să aibă loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.
 
Proiect Statutul elevului: Telefoanele mobile, interzise la cursuri. Elevii, sancţionaţi dacă au comportament violent PDF Imprimare Email
altTelefoanele mobile sunt interzise în timpul cursurilor, cu excepţia cazurilor în care sunt folosite în procesul educativ sau în situaţii de urgenţă. Elevii care au comportamente jignitoare, de intiminare şi discriminare şi se manifestă violent în limbaj şi comportament faţă de colegi şi profesori sau incită la acte de violenţă în şcoală sau în afara ei vor fi sanţionaţi.
 
Sefii educatiei și-au publicat declaratiile de avere PDF Imprimare Email
altȘefii educației botoșănene și-au publicat declarațiile de avere și interese. Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean, sunt reactualizate declarațiile Mihaelei Huncă, inspectorul școlar general al IȘJ,
 
Evaluarea Nationala : Au inceput inscrierile PDF Imprimare Email
altElevii din clasa a VIII-a se pot înscrie de ieri  pentru susţinerea probelor din cadrul evaluării naţionale. Perioda de înscriere este 15 - 17 iunie. La nivelul judeţului Botoşani sunt în clasa a VIII -a 5.091 de elevi.
 
VEZI rezultatele la concursul de Chimie Raluca Rîpan PDF Imprimare Email
altInspectoratul Școlar Județean Botoșani a organizat, în perioada 9-12 iunie, etapa națională a Concursului de Chimie Raluca Rîpan, ediția a XII-a, deoarece la precedenta ediție județul Botoșani a avut cel mai performant lot al unui județ,
 
Directorii de scoli vor fi evaluati pentru activitatea manageriala PDF Imprimare Email
altDirectorii unităţilor şcolare vor fi evaluaţi pentru activitatea managerială din anul şcolar 2015-2016. Mihaela Huncă, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) calendarul evaluării va fi adus la cunoștința conducătorilor unităților de învățământ
 
BACALAUREAT 2016 : Emotii azi pentru 1.400 de absolventi de liceu PDF Imprimare Email
altEmoțiile au început azi pentru candidații ce s-au înscris la examenul de bacalaureat, peste 1.400 susținând azi prima probă din examenul maturității, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
 
BACALAUREAT 2016 : Peste 2.000 de absolvenţi de liceu vor susţine luni examenul oral de limba română PDF Imprimare Email
altLuni, 13 iunie, începe prima sesiune a examenului de Bacalaureat la care s-au înscris 137.444 de absolvenţi de liceu, prima probă fiind evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, anunţă Ministerul Educaţiei.
 
Concursul Naţional de Chimie ”Raluca Ripan”, ediţia a XII-a are loc la Botoşani PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează, în perioada 09 - 12 iunie 2016, etapa naţională a Concursului de Chimie „Raluca Ripan”. La această competiţie naţională participă 127 de elevi de clasa a VII-a, din 38 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, 39 de profesori însoţitori şi 22 de membri, profesori evaluatori, în Comisia Centrală.
 
Eleve botosanene premiate la Olimpiada internationala la limba rromani PDF Imprimare Email
altLa Drobeta Turnu Severin, în perioada 5-9 iunie 2016, a avut loc a IV-a ediţie a Olimpiadei internaţionale de limba şi creaţie în limba rromani, unde au participat elevi care studiază limba şi literatura rromani
 
Primele creşteri salariale ale profesorilor vor intra în vigoare de la 1 august PDF Imprimare Email
altProfesorii vor vedea primele creşteri salariale de la 1 august, urmând ca a doua tranşă de creşteri să vină din luna decembrie 2017, aceste creşteri făcând parte din corecţiile salariale, a declarat ministrul Muncii, luni,
 
VEZI lista beneficiarilor programului Euro 200 PDF Imprimare Email
alt472 de elevi botoşăneni sunt beneficiarii programului guvernamental Euro 200. Lista beneficiarilor a fost publicată pe site-ul Ministerului Educaţiei.
 
Mesajul conducerii ISJ de Ziua Invatatorului PDF Imprimare Email
alt În fiecare an în data de 5 iunie se sărbătoreşte Ziua Învăţătorului, o manifestare educaţională, cu caracter naţional, apolitic şi cultural. Cu acest prilej conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a ţinut să transmită un mesaj învăţătorilor botoşăneni.
 
VEZI elevii premiati la Olimpiada Nationala de "Mestesuguri artistice traditionale" PDF Imprimare Email
altAzi Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a organizat etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale ,,MEŞTEŞUGURI ARTISTICE TRADIŢIONALE“ 2016. La activitate au luat parte 15 unităţi şcolare, din care 5 licee şi 10 şcoli gimnaziale după cum urmează:
 
Rezultate de exceptie ale elevilor botosaneni la competitiile scolare PDF Imprimare Email
altElevii botoșăneni au obținut rezultate de excepție la competițiile școlare ce au avut loc în ultima perioadă.
La Concursul naţional interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”, etapa naţională, derulată la  Putna, judeţul Suceava, în perioada  27-29 mai 2016 a obţinut
 
VEZI castigatorii de la etapa judeţeană a Concursului de Sănătate şi Prim Ajutor Sanitarii pricepuţi PDF Imprimare Email
altSâmbătă şi duminică la Şcoala Gimnazială Nr. 10 Botoşani, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului de Sănătate şi Prim Ajutor Sanitarii pricepuţi.
Au participat 6 echipaje la gimnaziu şi 6 echipaje la liceu.
 
ISJ si Crucea Rosie au demarat Cursul de Prim Ajutor de Bază PDF Imprimare Email
altInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Societatea Naţională de Cruce Roşie, Filiala Botoşani au demarat Cursul de Prim Ajutor de Bază, din cadrul Proiectului Educaţional ,,O viaţă poate depinde de fiecare dintre noi!”.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen