Cauta

Sanatate
INCREDIBIL! Conditii mizerabile intr-o sectie a Spitalului Judetean (FOTO) PDF Imprimare Email
altO botosaneanca a postat pe Facebook mai multe imagini care arata conditii greu de imaginat intr-un salon al Sectiei de boli infectioase a Spitalului Judetean Mavromati Botosani. In fotografii se prezinta o baie in care peretii sunt aproape negri din cauza mucegaiului.
 
Inca 13 medicamente intră pe listele acordate compensat şi gratuit PDF Imprimare Email
altAlte 13 noi denumiri comune internaţionale (DCI) intră pe listele medicamentelor compensate şi gratuite de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, în sistemul public de sănătate, a decis joi Executivul, prin Hotărâre de Guvern.
 
Pompierii botoşăneni – “Cu privirea pe diabet” PDF Imprimare Email

altZiua Mondială a Diabetului este marcată, în fiecare an, pe 14 noiembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF), sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

 
CNAS cere unităţilor medicale să afişeze informaţiile privid tariful serviciilor decontate în loc vizibil PDF Imprimare Email
altCasa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) cere furnizorilor de servicii medicale care au contract cu instituţia să afişeze, la loc vizibil, informaţiile privind pachetele de servicii medicale şi tarifele corespunzătoare serviciilor contractate.
 
Guvernul alocă 100 de milioane de lei pentru plata gărzilor suplimentare ale medicilor, din 1 octombrie PDF Imprimare Email
altGuvernul României a decis alocarea a aproximativ o sută de milioane de lei pentru creşterea plăţii gărzillor medicilor, mărirea urmând să intre în vigoare începând cu data de 1 octombrie, fondurile urmând să fie obţinute din administrarea mai eficientă a resurselor, anunţă Ministerul Sănătăţii.
 
Vezi lista farmaciilor deschise de Paste in Botosani PDF Imprimare Email
altDe Paste botosanenii care vor avea nevoie de medicamente vor putea apela la mai multe farmacii din municipiu, Casa de Asigurări de Sănătate Botosani publicand lista acestora.
 
7 cauze NEBANUITE ale oboselii PDF Imprimare Email
 
Te simti din ce in ce mai obosit? Nu esti singurul! Insa asta nu inseamna ca trebuie sa neglijezi problema.
 
 
 
«Ziua nationala fara tutun» PDF Imprimare Email
 
Si anul acesta, data de 18 noiembrie va fi considerata „Ziua nationala fara tutun” fiind organizate evenimente specifice cum ar fi distribuirea de materiale informative, sustinerea unor sesiuni de informare
 
Farmaciile de garda zilele acestea PDF Imprimare Email
Joi, 31 decembrie, farmacia Unifarm, situata pe strada Unirii. Vineri 1 ianuarie, va fi deschisa farmacia Vadcom, de pe Calea Nationala, nr 117.
 
Policlinica, inchisa pana in data de 4 ianuarie PDF Imprimare Email
Botosanenii cu probleme de sanatate nu vor avea alternativa decat urgentele, pentru ca Policlinica Spitalului Judetean Mavromati va fi inchisa pana in data de 4 decembrie.
 
Leptospiroza loveste si iarna PDF Imprimare Email
Un botosanean din mediul rural se afla sub supraveghere medicala, fiind suspect de imbolnavire de leptospiroza. El a fost internat in stare critica, la inceputul acestei saptamani, in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean.
 
Noi cazuri de gripa noua PDF Imprimare Email
Noi cazuri de gripa noua au fost confirmate azi la Botosani. Conform datelor prezentate de Ministerul Sanatatii trei botosaneni au fost diagnosticati cu virusul AH1N1.
 
Suspiciune de deces provocat de gripa porcina la o femeie din localitatea Cristinesti PDF Imprimare Email
Femeia in varsta de 34 de ani a murit la scurt timp dupa ce a fost internata pe sectia de reanimare a Spitalului Judetean, fiind diagnosticata cu bronhopneumonie si suspiciune de gripa noua.
 
Sute de pacienti la urgenta de Craciun PDF Imprimare Email
Ca in fiecare an cadrele medicale ale Unitatii de Primire a Urgentelor (UPU) din cadrul Spitalului Judetean de Urgente „Mavromati” au avut parte de zile „pline” de Craciun, numarul pacientilor care au ajuns la spital fiind unul impresionant.
 


VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen