Cauta

Stiri Locale
Sprijin cerut parlamentarilor : Elicopterul SMURD trebuie să poată ateriza şi noaptea la Botoşani PDF Imprimare Email
altUn loc special pentru aterizarea elicopterului SMURD la Botoşani este o necesitate, având în vedere numărul pacienţilor salvaţi după ce au ajuns la unităţi medicale se specialitate pe calea aerului.
 
Sef nou la Inspectoratul de Jandarmi Botosani PDF Imprimare Email
altInspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani are un nou şef.  Colonelul Dobrin Onofrei a promovat concursul organizat la Bucureşti de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.
 
Sef nou la Politia Rutiera Botosani PDF Imprimare Email
altServiciul Poliţiei Rutiere Botoşani are un nou şef ca urmare a pensionării comisarului-şef Ghiorghi Mihai.
 
Vezi stadiul de implementare al Proiectului: „Fazarea proiectului extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare – epurarea apelor uzate in judetul Botosani” PDF Imprimare Email
altCa urmare a indeplinirii indicatorilor tehnico-economici aferenti etapei finantate prin intermediul Programului Operational Sectorial Mediu (POS Mediu), Societatea Comerciala NOVA APASERV S.A. Botoşani coordoneaza, in prezent, implementarea Proiectului Major:
 
Primaria va amenaja locuri de parcare la Manastirea Popauti PDF Imprimare Email
altMunicipalitatea va amenaja locuri de parcare la Mănăstirea "Sfântul Nicolae Domnesc "Popăuți. În urma unei solicitări venite din partea fețelor bisericești pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de săptămana viitoare se află proiectul ce vizează amenajarea a unui număr de 25 de locuri de parcare.
 
„Pirații din Caraibe: Razbunarea lui Salazar” : premiera saptamanii de la Cine Globe PDF Imprimare Email
 
Traian Apetrei : "Practic, la ora actuală în Teatrul "Eminescu" se gestionează sărăcia" PDF Imprimare Email
altTraian Apetrei a câștigat concursul pentru un nou mandat de manager al Teatrului Mihai Eminescu din municipiu cu notă maximă. Urmează ca aleșii locali să aprobe rezultatului final al analizei proiectului de management.
 
Vesti bune : Se extinde reteaua de gaz pe mai multe strazi din municipiu PDF Imprimare Email
altReţeaua de gaz se va extinde pe mai multe străzi din municipiu. Astfel sute de botoşăneni  vor beneficia de serviciiile operatorului de gaz. Decizia va fi luată în şedinţa de Consiliul Local de săptămâna viitoare.
 
Doliu in Politia botosaneana PDF Imprimare Email
altDoliu în Poliţia botoşăneană : un fost poliţist a decedat la volan. Dorin Cimpoeşu, de 56 de ani, fost angajat la Poliţia Rutieră, a murit miercuri după amiază când a vrut să urce la volanul maşinii.
 
Sarbatoare la Dumbravita : A fost inaugurat un Camin Cultural modern construit in doar trei luni cu bani din bugetul local - FOTO - VIDEO - PDF Imprimare Email
altZi de sărbătoare azi la Dumbrăviţa - Ibănenşti unde a fost inaugurat un modern Cămin Cultural care a fost construit în doar trei luni cu mai puţin de 180.000 de euro. Banii au fost alocaţi doar din bugetul local,
 
Eroii vor fi comemorati la Botosani PDF Imprimare Email
altPrefectul Dan Şlincu adresează o invitaţie botoşănenilor să participe la festivitatea dedicată Zilei Eroilor, eveniment ce va avea loc mâine, 25 mai 2017, la Monumentul Eroilor de la Cimitirul Pacea 1.
 
Inspectoratul in Constructii a dat aviz pentru Parcul Cornisa PDF Imprimare Email
altInspectoratul de Stat în Construcţii a dat aviz favorabil pentru preluarea lucrărilor efectuate la Parcul de Agrement Cornişa. Aleşii locali vor discuta astfel pentru a treia oară transferul obiectivelor care deja au fost finalizate de la constructor de către Direcţia de Servicii Publice Sport şi Agrement.
 
Anunt Nova Apaserv : Se intrerupe apa intr-o comuna doua zile PDF Imprimare Email
altÎn vederea executării lucrărilor de dezinfectie/igienizare a rezervorului de înmagazinare apă (1x500mc) din localitatea Ripiceni şi a reţelelor de distribuţie aferente, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță oprirea sistemului de alimentare cu apă în perioada 26 - 27 mai 2017.
 
Performanta recunoscuta : Compania Hidroplasto a obtinut o noua certificare a calitatii PDF Imprimare Email
altCompania Hidroplasto participa la decernarea premiilor Euro-Constructii 2017 . Hidroplasto a fost anuntata ca fiind premiata pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania.
 
Salariile alesilor locali cresc cu 30% si majorarile ar putea fi acoperite prin cresterea taxelor PDF Imprimare Email
altPresedintele Klaus Iohannis a promulgat marti ordonanta de urgenta a guvernului prin care se elimina plafoanele pentru cheltuielile din bugetele locale.  Anterior, deputatii votasera si un amendment la lege, prin care salariile alesilor locali se majoreaza cu 30 la suta.
 
Alesii locali trebuie sa-si declare averea PDF Imprimare Email
altAleşii locali trebuie să-şi completeze declaraţiile de avere şi interese. Termenul limită pentru depunerea acestora este 15 iunie. Consilierilor locali le este reamintit acest lucru în convocarea şedinţei de Consiliu Local de săptămâna viitoare.
 
Concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa” şi-a desemnat câştigătorii PDF Imprimare Email
altAproape 100 de elevi de gimnaziu și liceu au participat, astăzi, la etapa județeană a concursului cu tematică de protecție civilă ”Cu viața mea apăr viața”.
 
VEZI premiantii Festivalului "Satule, mandra gradina" de la Bucecea PDF Imprimare Email
altJuriul Festivalului Interjudeţean al Cântecului Popular Moldovenesc "Satule, mândră grădină", ediţia a XXXVIII-a, desfăşurat în perioada 19 - 21 mai 2017, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani în parteneriat cu Primăria Bucecea,
 
Azi crestinii sarbatoresc Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena PDF Imprimare Email
altSfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a intrat intr-o perioada de maxima inflorire, numita de cercetatori "Epoca de aur", sunt serbati, luni, atat de bisericile ortodoxe, cat si de cele romano-catolice.
 
Două zile de muzică, joc şi voie bună la Bucecea. Concurenţă acerbă la Festivalul "Satule, mândră grădină" - VIDEO - PDF Imprimare Email
altA devenit deja o tradiție ca în fiecare an în preajma sărbătorii "Sfinților Împărați Constantin și Elena", orașul Bucecea să devină capitala folclorului. În fiecare an aici vin cei mai talentați copii, tineri și adulți din toată țara, dar și din afara ei pentru a participa la Festivalul de muzică folclorică "Satule mândră grădină".
 
Prefectul Dan Slincu a discutat cu primarii judetului PDF Imprimare Email
alt    Pe parcursul acestei săptămâni, prefectul Dan Şlincu, însoţit de mai mulţi şefi ai instituţiilor publice şi specialişti din cadrul Prefecturii, a susţinut întâlniri de lucru în teritoriu, la care au fost invitaţi primarii, secretarii şi responsabilii cu registrele.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen