Cauta

Stiri Locale
Descoperă Nordul extrem prin concerte, călătorii, maraton MTB, expoziții, teatru și artă. Moonlight Breakfast, Coma, Taraf de Caliu la Zilele Nordului PDF Imprimare Email
altFestivalul Zilele Nordului se pregătește de start. Concerte, călătorii, vernisaje, workshopuri, reprezentații de teatru, film și conferințe au loc în perioada 17-20 august la ediția a IV-a a festivalului Zilele Nordului.
 
Şeful SVSU Darabani a plecat la ceruri PDF Imprimare Email
alt Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Darabani, s-a stins fulgerător în dimineaţa zilei de miercuri, 26 iulie.
 
COD GALBEN de ploi pentru judetul Botosani PDF Imprimare Email
alt
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi valabailă şi pentru judeţul Botoşani. În intervalul 26 iulie, ora 20 - 27 iulie, ora 20,
 
Controale la Marea Nordului de la Stanca : " Pentru scăldat nimeni nu-și asumă responsabilitatea acolo" PDF Imprimare Email
altÎn perioada următoare la Marea Nordului de la Stânca vor avea loc controale a autorităţilor judeţene. Acestea au fost solicitate de prefectul Dan Şlincu ca urmare a unor sesizări primite la Instituţia Prefectului.
 
Lucrarii de reparatii si intretinere pe drumurile judetene PDF Imprimare Email
altLucrările de reparații și întreținere pe drumurile județene sunt în plină desfășurare în această perioadă. Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani s-a deplasat în cursul zilei de ieri pe câteva dintre tronsoanele de drumuri pe care Direcția de Drumuri și Poduri efectuează lucrări de reparații și întreținere.
 
Maria Dragomiroiu şi Andreea Bănică la „Sărbătoarea Usturoiului” la Copălău PDF Imprimare Email
altDuminică pe Stadionul de lângă Piaţa din Copălău, se va desfăşura „Sărbătoarea Usturoiului”. Ajunsă la a treia ediţei, Sărbătoarea este organizată de Primăria şi Consiliu Local Copălău.
 
Botosanenii racordati la Modern Calor nu vor avea apa calda PDF Imprimare Email
altSocietatea Modern Calor S.A. aduce la cunoștința tuturor consumatorilor săi că, din cauza unor lucrări programate de reparații și revizii la instalațiile de producere din incinta CET,
 
Municipiul Botosani este sufocat de gunoaie. "Împreună pentru un mediu mai curat!" PDF Imprimare Email
altDe aproximativ un an municipiul Botoşani este sufocat de gunoi. La  începutul sau  mijlocul săptămânii  mormanele la ghenele de gunoi nu reuşesc să fie ridicate de salariaţii de la Urban Serv.
 
Vara sanie : Primaria vrea sa amenajeze o rampa pentru depozitarea zapezii PDF Imprimare Email
altPrimăria lucrează la amenajarea unei platforme de depozitarea a zăpezii în municipiu. La această oră procedura este în curs de autorizare.
 
Vesti bune pentru botosanenii de pe o strada din municipiu : Vor avea asfalt PDF Imprimare Email
altBotoşănenii ce locuiesc pe o stradă din municipiu vor avea asfalt. Banii pentru strada Drumul Tătarilor vor ajunge la Primărie de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2017-2020.
 
Florin Bulgaru, primarul comunei Rachiti, alege solutii profesioniste pentru infrastructura localitatii pe care o conduce PDF Imprimare Email
altFlorin Bulgaru, primarul comunei Rachiti doreste sa "reinventeze" modul in care se face administratie si felul in care se desfasoara investitiile intr-o comuna, afirmand ca orice lucrare ce se va face in localitatea pe care o conduce va respecta legislatia in vigoare.
 
Cainii de pe strazi vor fi stransi pana la finalul anului de pe strazi de Trioconstruct si Helmi Vet PDF Imprimare Email
altCainii de pe strazi vor fi stransi pana la finalul anului de pe strazi de Trioconstruct si Helmi Vet.
Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement a încheiat un ACORD CADRU DE SERVICII și CONTRACTUL SUBSECVENT nr.1, cu Asocierea S.C.TRIOCONSTRUCT S.R.L. – S.C.HELMI-VET S.R.L, prin liderul asocierii, respectiv S.C.TRIOCONSTRUCT S.R.L.
 
Zi de sarbatoare la Hiliseu Horia : PS Calinic Botosaneanu a oficiat sluba de sfintire a casei parohiale a Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril PDF Imprimare Email
altZi de sărbătoare azi la Hilişeu Horia : PS Calinic Botoşăneanu a oficiat sluba de sfintire a casei parohiale a Bisericii  Sfinții  Arhangheli Mihail și Gavril.
 
Acord bilateral semnat de oficialii municipiului Botosani si cei din Balti PDF Imprimare Email
altLa invitația Executivului Primăriei Municipiului Bălți și a primarului interimar Igor Șeremet  în ziua de 19 iulie o delegație a municipiului Botoșani s-a deplasat la Bălți în Republica Moldova, pentru semnarea documentului intitulat ”Acord de Cooperare între municipiul Botoșani , județul Botoșani din România și municipiul Bălți din Republica Moldova”.   
 
Locuri de parcare concesionate cerute la Primarie PDF Imprimare Email
altPosesorii de mașini  dar și agenții economici de pe două dintre arterele principale ale municipiului doresc ca municipalitatea să le ofere locuri de parcare concesionate.
 
Românii îl sărbătoresc pe Sfântul Ilie. Obiceiuri și superstiții PDF Imprimare Email
altSfântul Ilie este sărbătorit de creștini pe 20 iulie, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, după trei ani și jumătate de secetă, dar și ca divinitate populară a Soarelui și a focului, atestată prin numeroase superstiții, tradiții și datini.
 
Niciun leu prin PNDL pentru Teatrul Eminescu din municipiu PDF Imprimare Email
altNiciun leu de nu a fost alocat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru Teatrul Mihai Eminescu din municipiu.
 
Judetul Botosani primește peste 840 milioane de lei prin PNDL PDF Imprimare Email
altMinisterul Dezvoltării finanțează judeţul Botoşani cu peste 840 de milioane lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2017-2020.
 
Tramvai nu, linie da : Pe strada Nicolae Iorga se peticesc gropile, linia de tramvai nu va fi scoasa in acest an PDF Imprimare Email
altLinia de tramvai unde nu a circulat niciodată niciun tramvai de pe strada Viilor şi Nicolae Iorga nu va fi scoasă în viitorul apropiat. În zonă în aceste zile au loc lucrări de peticire a gropilor, nicidecum lucrări de scoatere a liniei de rulare.
 
Descoperire explozivă în municipiul Dorohoi PDF Imprimare Email
altDescoperire mai puţin obişnuită, aseară, în municipiul Dorohoi, unde a fost găsit un element de muniţie pe timpul executării unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă potabilă.
 
Marcajele rutiere sunt trasate pe arterele din municipiu şi noaptea PDF Imprimare Email
altMarcajele rutiere sunt trasate pe arterele din municipiu şi noaptea. Conform celor precizate de viceprimarul municipiului Marian Murariu s-a ajuns la această soluţie pentru ca traficul din timpul zilei să nu mai fie îngreunat trasarea marcajelor.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen