Cauta

Andrei Boariu si-a depus candidatura pentru mandatul de primar la Vlasinesti PDF Imprimare Email
altAzi social democraţi botoşăneni au depus candidatura lui  Andrei Boariu pentru funcția de primar a comunei Vlăsinești la biroul electoral de circumscripție care se află în sediul primăriei din localitate.
 La acest eveniment au participat Doina Federovici, președintele Organizației Județene PSD Botoșani, senatorul Trufin Lucian, subsecretarul de stat Angel Gheorghiu, deputatul Marius Constantin Budai, presedintele Consiliului Judetean Costică Macaleți, eputatul Tamara Ciofu, consilierul judetean Vazdoaga Gheorghe, primarul oraşului Săveni Relu Tîrzioru, dar și consilieri locali social democrați din Comuna Vlăsinești.

În urma câștigării alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, primarul comunei Vlăsinești Lucian Trufin a devenit senator al județului Botoșani. Astfel, în data de 11 iunie 2017 vor fi organizate alegeri locale parțiale în toate localitățile unde primăriile sunt conduse interimar de viceprimari, iar la Botoșani se va desfășura scrutin electoral parțial numai în comuna Vlăsinești. "Astăzi este un moment politic şi administrativ foarte important atât pentru comunitatea din Vlăsineşti cât şi pentru organizaţia judeţeană a PSD Botoşani. Iată că am depus dosarul de candidat pentru funcţia de primar pentru alegerile parţiale din 11 iunie 2017. Am avut aici, în această comună, un om extrem de valoros şi sperăm ca actualul candidat pentru funcţia de primar să ducă mai departe aceste proiecte şi binenţeles cu sprijinul nostru să implementeze şi alte proiecte", a declarat p
reședintele PSD Botoșani Doina Federovici
"Am o experienţă de cinci ani în Primăria Vlăsineşti ca şi consilier personal al domnului Trufin m-a format profesional şi am lucrat la toate proiectele din Vlăsineşti. Voi continua toate proiecte şi vorbesc aici de apă şi canal în Vlăsineşti, căminul de la Miron Costin", a spus Andrei Boariu.

În urma câștigării alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, primarul comunei Vlăsinești Lucian Trufin a devenit senator al județului Botoșani. Astfel, în data de 11 iunie 2017 vor fi organizate alegeri locale parțiale în toate localitățile unde primăriile sunt conduse interimar de viceprimari, iar la Botoșani se va desfășura scrutin electoral parțial numai în comuna Vlăsinești.
Senatorul social-democrat Lucian Trufin continuă să susțină proiectele comunei Vlăsinești din Parlament la nive legislativ, dar și la nivel local prin întâlnirile, consultările și informările publice pe care le organizează permanent cu fermierii botoșăneni în vederea creșterii absorbției fondurilor europene pentru dezvoltarea agriculturii din județul Botoșani.

alt
alt

alt


 

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen