Cauta

Doua accidente de munca : Una dintre victime a fost dusa la spital la Iasi PDF Imprimare Email
altDoua accidente de muncă ce  au avut loc îm ultimele două zile au fost comunicate Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.  Una dintre victime a fost dusă la spital la Iaşi.

În data de 16.05. 2017 în jurul orei 16.30, a avut loc un eveniment în care a fost implicat numitul V. Viorel, cu vârsta de 57 ani, angajat ca tâmplar PVC, la SC Fay System SRL, loc.Săveni, jud. Botoşani. În timp ce angajatul efectua lucrări de montaj tâmplărie PVC la faţada unei clădiri din oraşul Săveni, a căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri. A fost găsit de colegii de muncă, fiind solicitată ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate. În cursul serii a fost transferat la spitalul Sfântul Spiridon Iaşi, având traumatisme multiple.

În această dimineaţă, în jurul orei 8.20, a avut loc un eveniment în care a fost implicat numitul P. Viorel, cu vârsta de 50 ani, angajat ca zugrav, la EC STÂNCA- COSTEŞTI, LOC. STÂNCA, oraş ŞTEFĂNEŞTI. În timp ce angajatul lucra la executarea asterialei, la clădirea Cherhana din incinta Nodului Hidrotehnic Stânca - Costeşti, a căzut aproximativ de la 2,5 metri, în interiorul clădirii pe suprafaţa de beton. A fost solicitată ambulanţa, şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Evenimentele soldate cu incapacitate temporară de muncă, vor fi cercetate de către angajator iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederile legale.

 


 

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen