Cauta

Raluca Turcan: "Am luat decizia să nu candidez la preşedinţia PNL" PDF Imprimare Email
alt
 Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că a decis să nu candideze la preşedinţia partidului, menţionând însă că vizează o funcţie în conducerea centrală a formaţiunii deoarece experienţa pe care o are ar justifica acest lucru.
„Am luat decizia să nu candidez la preşedinţia PNL şi am luat această decizie în urma consultării cu colegii mei, considerând că nu este momentul potrivit pentru o asemenea decizie (…) Voi asculta moţiunile candidaţilor la preşedinţia PNL. Voi vedea cât de conciliante sunt poziţiile pe care candidaţii şi susţinătorii le au astfel încât PNL să iasă mai puternic, să iasă întărit din această confruntare. Cei care vor viza revanşe personale, slăbirea partidului, orgolii mărunte, interese de accedere doar la putere nu vor avea cu siguranţă sprijinul meu”, a declarat Raluca Turcan.
Ea a spus că, în virtutea experienţei pe care o are, îşi doreşte o funcţie în conducerea centrală a PNL.
alt„Cred că experienţa acumulată până acum ar justifica prezenţa mea în conducerea PNL. Voi vedea şi modul în care candidaţii la preşedinţia PNL doresc să-şi facă echipele. Cred că lucrul acesta se va vedea dacă sunt oameni decişi să ducă partidul înainte, dacă sunt decişi să îşi respecte doar preocuparea lor de a se aşeza pe un anumit scaun. În principiu, cred că în conducerea PNL prezenţa mea ar fi binevenită”, a mai spus Turcan.
Preşedintele interimar al PNL a lansat mai multe critici la adresa „diverşilor colegi” care au încercat să slăbească partidul.
„Am constatat cu părere de rău că în această perioadă de reconstrucţie a PNL şi de pregătire a congresului diverşi colegi au încercat în virtutea preocupărilor lor de a se aşeza pe diferite funcţii după congres să slăbească partidul, să atace partidul, să facă într-un fel jocurile PSD de a veni cu influenţe negative asupra PNL (...) Eu nu am înţeles şi nu am văzut până acum rezultate ale unor analize care să demonstreze că decizii ale PNL în perioada trecută au fost greşite. Nu există niciuna care să spună că o conducere a PNL a dus partidul în gard în loc să-l ducă înainte”, a mai spus ea. Turcan a afirmat că organizaţia PNL Sibiu, pe care o conduce, urmează să ia o decizie pe care dintre candidaţii la preşedinţia partidului îi susţine şi că, dacă vor fi opţiuni individuale, acelea trebuie respectate.
 

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen