Cauta

Se termina cosmarul soferilor : Calea de rulare a tramvaielor din Strada Primaverii va fi reparata. Societatea Eltrans a fost amendata de Politia Rutiera PDF Imprimare Email
altSe termină coșmarul șoferilor : Calea de rulare a tramvaielor din  Strada Primăverii va fi reparată.  În același timp societatea Eltrans a fost amendată de Poliția Rutieră.
Mixtură asfaltică  pentru gropile de la calea de rulare
Mixtura asfaltică pentru gropile de la calea de rulare de pe strada Primăverii a fost soluția găsită luni la ședința convocată la Primărie de viceprimarul municipiului Cosmin Andrei și reprezentanții Direcției Edilitare dar și directorul societății Conrec. Lucrările vor avea loc miercuri seara și probabil se vor finaliza cel mai probabil joi seara și vor fi efectuate de cei de la societatea Conrec. Viceprimarul Cosmin Andrei susține că această variantă este cea mai bună la această dată și astfel șoferii vor circula în condiții decente pe strada Primăverii. "Am transmis colegilor de la Direcţia Edilitare o comandă fermă pentru asfaltarea străzii Primăverii acolo unde sunt gropi, pe dalele care constituie suportul pentru liniile de tramvai. Plombarea acestor gropi se va face cu o soluţie care este cea mai bună la acest moment, este vorba de mixtură asfaltică. Chiar dacă nu este o soluţie consacrată pentru cei care lucrează în acest domeniu suntem constrânşi de faptul că pe strada Primăverii pot avea loc accidente. Suntem într-o situaţie în care am primit notificări inclusiv de la Poliţia Rutieră, foarte multe solicitări de la cetăţeni, care am înţeles că pregătit o petiţie pentru scoaterea tramvaielor de pe strada Primăverii. Am luat o decizie pentru plombarea de urgenţă a dalelor de tramvai pe toată lungimea străzii acolo unde avem aceste dale cu mixtură asfaltică la cald. Operaţiunile sunt programate pentru miercuri, de la ora 22.00 sau dacă putem devansa în urma discuţiilor cu Eltrans-ul pentru ora 20.00. Pregătim aceste gropi şi vor fi asflate şi ne dorim o lucrare care să ţină măcar şase luni. O soluţie provizorile pentru a se circula în condiţii cât mai decente", a spus Cosmin Andrei.
Eltrans amendată de Poliţia Rutieră. Directorul unităţii va contesta amenda
Socitatea Eltrans, cea care administrează tramvaiele în municipiu, a fost amendată de Poliţia Rutieră pentru condiţiile în care se circulă pe strada Primăverii din cauza gropilor. "La începutul lunii aprilie a fost atenţionată cu privire la starea drumului şi întrucât nu s-au luat măsuri vineri, 12 mai, a fost aplicată o amendă de 3.045 lei societăţii Eltrans pentru că nu a întreţinut starea de viabilitate a căii de rulare a tramvaielor", a precizat
agent principal de poliţie Cătălina Federciuc, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.
Paul Şmit, directorul societăţii Elntras susţine că atunci când la societate va ajunge procesul verbal cu amenda aceasta va fi contestat în instanţă. "Am primit o avertizare. Procesul verbal a unei amenzi nu a fost primit. Nu vom plăti amenda şi vom contesta procesul verbal în instanţă", susţine Paul Şmit.
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

VIDEONEWS

 
  PageRank Design by infobt.ro  
 
     
 
   Copyright © 2008, Toate drepturile rezervate Info Botosani
Design by windows vista forum and energiesparlampen